Джоли с интересно разкритие за осиновените си деца

Джоли с интересно разкритие за осиновените си деца
5 (100%) 2 votes

Джоли смята, че осиновените й деца приличат повече на нея по характер, отколкото нейните биологични три деца!

Както е известно и се пише и в изданието „Актуално“, Анджелина Джоли и възлюбеният й Брад Пит имат три осиновени деца и три родени от Анджи, момиче и след това близнаци. Те могат да се нарекат истинско голямо, щастливо семейство, реализирани хора и родители са Брад и Анджи. Но противно на очакванията на мнозина, Джоли споделя пред медиите, че всъщност според нея детето идва с характера си и ролята на добрия родител е да го насочва и да му помага да изрази себе си, но да не го променя напълно и да му пречи в житейските решения.

Джоли смята, че осиновените й деца приличат повече на нея по характер

Джоли смята, че осиновените й деца приличат повече на нея по характер

Например, според красивата актриса и успяла майка, в нейното семейство осиновеното й дете Мадокс е най-приличащ на нея по характер, докато биологичните й деца са много по различни от нея. Затова Анджи смята, че ролята на гените е много преувеличена и всичко опира до характер и особености на човека, както и възпитание в семейството.

Анджелина е горда майка на цели шест деца

Анджелина е горда майка на цели шест деца

Освен това, относно Мадокс, Анджелина гордо разказва, че си има вече сериозна приятелка. Тя е от дъждовната Великобритания, затова фамилията често отскача до Англия, за да се срещат Мадокс и момичето. Това е огромен жест на актрисата, която отново показва колко широко скроена е като личност.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Джоли с интересно разкритие за осиновените си деца”

  1. тато

    юни 21. 2014

    хубаво е да имаш пари! всичко можеш да си позволиш!

Добавете коментар