Димитър Рачков се оказа най-голямата мечта за всяка хубавица, той трогна Мария Игнатова до сълзи! Комедийният актьор разкри, че Мария е огромната му любов и я обожава с цялото си сърце!

След като преди известно време Kliuki.bg първи ви информира за любовните излеяния на Мария Игнатова, в които тя разкри колко много е влюбена в Димитър Рачков (виж тук), сега комедийният актьор реши да й върне жеста. Митко разкри колко много обича русокосата хубавица и че повече от всичко би желал да я задържи до живот. Чувствата му към нея не са се променили ни най-малко през всичките години, в които е с нея, дори я обича още по-силно.

[caption id="attachment_318262" align="alignright" width="300"]Димитър Рачков върна жеста на Мария Игнатова Димитър Рачков върна жеста на Мария Игнатова[/caption]

"Да кажа, че я обожавам, е малко. Това е човекът, с когото съм споделил най-съкровените си тайни. В живота си съм поел по пътя на актьорството. Показвал съм се с какви ли не образи пред хората, те знаят онзи забавния Рачков, но не винаги ми е до смях. Имал съм много тежки моменти и именно Мария ме е изкарвала от тях. Не мога да си представя да живея някога без нея. Имал съм доста жени в своя живот, но само с Мария се чувствам завършен като човек. Наистина е невероятно как щастието ми зависи от някой друг, но наистина е така." - сподели Димитър Рачков в откровен разговор за Kliuki.bg.

Думите на актьора стигнаха и до Игнатова, която нямаше как да не се трогне от тях, защото любимият й я описа като жена-мечта. Блондинката дори се просълзи от вълнение, но по-важното е, че по този начин Рачков отрече всички слухове за техните проблеми. Имаше спекулации, че са се разделили, но това се оказва мираж. Димитър и Мария се чувстват като най-щастливите хора на планетата, защото са заедно. Чистата им и истинска любов е наистина трогателна за цяла България.