Невероятен начин да се разхубавим!

Как можем да се разхубавим по най-приятния начин? Последно изследване показва, че двойките, които въртят любовни отношения по три пъти в седмицата, са подмладени с около седем години, това се пише и в изданието "Лайфстайл".

Това прави хората по-щастливи и да изглеждат по-млади. Изследването показва още, че жените, които нямат настоящи любовни отношения, предпочитат да се срещат с така наречените "заети мъже", може би изглеждат по-надеждни. От друга страна в дългите любови гледането на филми с по-горещи сцени подсилва желанието.

[caption id="attachment_318295" align="aligncenter" width="300"]Как можем да се разхубавим по най-приятния начин Как можем да се разхубавим по най-приятния начин[/caption]

А двойките, които често показват вниманието и чувствата си с целувки и прегръдки, а не само в спалнята, са по-близки в отношенията си и имат по-разнообразен живот в това отношение също. Колкото по-близки и нежни сме с възлюбените си, толкова по-искрени са отношенията ни и това подпомага любовта, научи и Клюки.бг.

А специално при жените ползването на високи токчета в ежедневието помага много. Странно звучи, но пак учените са проследили, че токчетата помагат за стягане на тялото, което от своя страна пък спомага за по-голямо самочувствие и наслада.

[caption id="attachment_318297" align="aligncenter" width="300"]Любовта, без която никой не може! Любовта, без която никой не може![/caption]

Не се цитира къде в класацията са българите, но за техен ужас немците се оказват най-зле в това отношение.

В заключение, ако сме обвързани и сме по-любвеобилни, това ще ни помогне, а при всички случаи любовта ни помага и ни пази от депресия и състаряване.