Симона Загорова шашна феновете си в столичен клуб!

Щерката на примата Глория - Симона Загорова втрещи посетителите на известен столичен клуб, където имаше участие преди дни. Симпатизантите й се шашнаха, когато Симона Загорова се появи на сцената с доста огръглена фигура, а всички се зачудиха къде отиде финното и нежно момиче, гледащо ги от снимките във Фейсбук.

[caption id="attachment_318303" align="alignright" width="300"]Симона Загорова Симона Загорова е наследила склонността към пълнеене от Глория[/caption]

Наедрялата фигура на Симона Загорова обаче не бе единственото, което потресе клиентите на клуба. Дъщерята на Глория си постави висока цел като реши да изпълни парчето Heaven на Emeli Sande, което е едно от най-трудните за изпълнение и изисква много и завидни качества.

Още в началото на изпълнението обаче си пролича, че песента е твърде висока топка за Симона Загорова, която откровено фалшивееше на моменти. Гласът й се оказа слаб за подобна песен, а недоволството бе изписано по лицата на присъстващите в клуба.

Всички се зачудиха какво става със Симона Загорова, а от няколко ъгълчета се чуха подигравателни подмятания. Гаджето на Симона Загорова - Симеон този път не бе в картинката, но за раздяла между двамата към момента няма индикации.

[caption id="attachment_318304" align="aligncenter" width="300"]Симона Загорова започна да се окръгля Симона Загорова започна да се окръгля[/caption]

Припомняме, че самата родителка на Симона Загорова - Глория винаги е имала проблеми с килограмите, които успя да овладее чрез серия от пластични операции и няколко липосукции, пише Хотарена.нет.

Явно Симона Загорова е наследила от Глория склонността си към лесно пълнеене и трябва много да внимава какво слага в устата си, за да не се ошишка съвсем. Защото ако продължава в същия дух, то най-късно след месец-два никой няма да я познае.

За липосукции, които носят и рискове със себе си, Симона Загорова е още твърде малка. Затова би било добре на наблегне на спорта и разтоварващите диети, поне през летния сезон.

ВИДЕОТО вижте ТУК