Шок: Тежък удар за Алисия! Певицата не е на себе си

Шок: Тежък удар за Алисия! Певицата не е на себе си
4 (80%) 4 votes

Алисия бе разбита на пух и прах, унизиха я публично!

Поп фолк дивата Алисия получи поредния тежък удар и бе унизена публично. Този път обаче виновник за мъката на певицата не е Ники Михайлов с поредната си изневяра, а враг номер едно на Алисия – Николета Лозанова. Съпругата на Валери Божинов не пропусна да намери сгоден случай и отново да захапе Алисия и то пред погледите на цяла България.

Николета Лозанова се подигра с Алисия за енти път в предаването си „Поверително от NL“ снощи, когато завърши едночасовия си тв таблоид с директна нападка срещу Алисия.

Алисия

Алисия бе публично унижена от Николета Лозанова

Любимата на Ники Михайлов бе написала в профила си във Фейсбук коментар, че жената над 20 години е като парченце лакомство, но за сметка на това пък жената над 30 години е целият сладкиш. Думи, които изиграха лоша шега на певицата.

В края на предаването си Николета Лозанова с подигравателен тон заяви, че една жена, прехвърлила 30 години, може и да се мисли за най-прекрасния сладкиш, но дори на най-верния почитател ще му омръзне да яде все кифли. А и срокът на годност на въпросния сладкиш започва да изтича все по-бързо.

Войната между Алисия и Николета няма изгледи да спре

Войната между Алисия и Николета няма изгледи да спре

Това бяха думите на Николета Лозанова, които жестоко жегнаха сърцето на конкурентката й от години насам Алисия. Изричайки нападките срещу нея, Николета Лозанова имаше очевидно доволен вид, тъй като отново натърти пред всички, че е доста по-млада и по-желана от Алисия.

Тепърва ще разберем каква ще бъде ответната реакция на самата Алисия, която надали ще остави магарето си в калта. Двете с Николета Лозанова са в открита битка отдавна, а причина за това бе изборът на Валери Божинов, който изостави Алисия и сина си, за да се ожени за Николета Лозанова, която го дари с дъщеричката им Никол.

Коментари чрез Facebook

коментара

12 коментара по “Шок: Тежък удар за Алисия! Певицата не е на себе си”

 1. Detelinka Banishka

  юни 22. 2014

  to ot tova bezmo4no NE6TO (nl) kakvo da o4akvash

 2. ивайло манолов

  юни 22. 2014

  АЛИСИЯ Е КЛАСА НАД КРИВОКРАКОТО МАНГАЛЧЕ НЛ,ЗАТОВА Е И ЗЛОБАТА НА НИКОЛЕТКА,АКО НЕ ГО СЪЗНАВАШЕ,НЯМАШЕ ДА Я ДРАЗНИ…

 3. тОНИ

  юни 22. 2014

  Ох, не е за вярване ако си мислите че Алисия отразява или отделя и минута за Лайнолета. Алисия е наясно че това никое момиче и завижда и има още мнооооого да и завижда защото на времето и изписа вежди вместо да и избоде очичките хаха! Сега Николета е спрягана за най голямата рогоноска у нас ;).

 4. Мими

  юни 22. 2014

  Да е.ба курвите му, да го е.ба! Аман от парцали!

 5. пипинче

  юни 22. 2014

  Понякога визия не е достатьчна , колкото и да се старае Николетка то като няма акьл все тая пьк и незнам кой изобщо и гледа предаването а Алисия си е наистина години пред нея Николета срещу нея да вьрви пак неможе я стигне

 6. Deneb

  юни 23. 2014

  Болни и деградирали курви , бахти простотията ги е налегнала. Не се хващат да вършат нещо полезно а само с клюки се занимават.

 7. МИЧИКО

  юни 23. 2014

  ПРОСТО ПРЕСТАНЕТЕ ДА НИ ЗАНИМАВАТЕ С КЛЮКИ , ПИШЕТЕ НЕЩО СЪЩЕСТВЕНО , ЗА ХОРАТА КОИТО ГЛАДУВАТ , ЗА ТРАГЕДИЯТА ВЪВ ВАРНА , ДОБРИЧ И В. ТЪРНОВО , ПИШЕТЕ ДОБРИ НЕЩА .

 8. Име (задължително)

  юни 23. 2014

  Напишете вашия коментар тук…

 9. путарана

  юни 23. 2014

  Нито едната е хубава нито другата.

 10. Име (задължително)

  юни 24. 2014

  NILO mi zvuchi kato LAINO! Tova zlobno choveche,koeto ne e doraslo ot zloba,koga shte prestane da se zanimava s tova momiche ALISIA Danese misli za bezzmartna iche vecno shte e na 2…..i sled 20 idvat i 30 i…..da mu misli …..

 11. Име (задължително)

  юни 25. 2014

  и двете са лаина

 12. Галя Гильова

  юни 30. 2014

  Като че ли тя няма да стане на 30+ ? 😀

Добавете коментар