Мариана Векилска разкри най-голямата си драма в живота!

Мариана Векилска разкри най-голямата си драма в живота!
4.8 (95%) 4 votes

Мариана Векилска събира пари за чужбина!

Телевизионната водеща Мариана Векилска спастря всеки спечелен лев, за да изпрати щерка си да следва в странство. Габриела, която е на деветнадесет години не получава и лев издръжка от баща си, националния ни футболист Георги Донков.

Мариана Векилска разкри тъжна истина

Мариана Векилска разкри тъжна истина

Биологичният й родител живее в Германия от дълги години и работи като треньор. Водещата на „Тази събота” и „Тази неделя” Мариана Векилска се запознала преди двадесет години с бившия си съпруг.

Връзката им продължила пет години, но след като двамата се врекли във вярност, бракът им изкарал едва половин година, разказва HotArena.net. Мариана Векилска била бременна с дъщеря си, когато мъжът й я зарязал. Бащата не дошъл да види отрочето си дори и в родилния дом, а я потърсил едва като станала на две годинки. Скоро след това обаче интересът му тотално се изпарил.

Футболистът дори не давал издръжка на Габриела, а започнал да й изпраща малки суми пари едва след като дъщеря му навършила пълнолетие. Причината за срива на отношенията ни имат родителите на Георги. След като бяхме вече семейство, той се промени коренно и вече не беше мъжът, в който бях лудо влюбена,изплакала болката си телевизионерката пред свои приятелки.

Заради незаангажираността на екссъпруга си Мариана Векилска разчита единствено на себе си и затова заделя всеки спечелен лев, за да гарантира следването на щерката. Габриела почти не се вижда с баща си Георги Донков, тъй като връзката помежду им никога не е била силна, научи Kluiki.bg.
Дъщерята на Мариана Векилска си е избрала да следва модерната професия мениджмънт, въпреки че родителката й мечтае да я види като архитект или най-малкото да учи икономика.

Преди да стане телевизионна водеща и да попадне на работа в Нова телевизия, Мариана Векилска била моделка и имала мераци да следва във НАТФИЗ. Дори взимала уроци, но желанието й се изпарило малко преди приемните изпити.

Мариана Векилска не се радва на щастлив семеен живот, но преди вярвала в обичта и брака. Отчита, че любовта й с Георги е било просто една детска мечта, но последващите събития разбиват идилията й на пух и прах.

Мариана Векилска произхожда от интересен род. Единият й прадядо бил столичен бохем, чийто брой жени и безконечни гуляи нямали край. Другият бил офицер, командир на легендарна конна девизия през Първата световна война. Има улица в столицата, кръстена на негово име.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар