Виктор Николаев показа що за стока е!

3

Виктор Николаев не е от най-доблестните хора и това вече е ясно!

Телевизионният водещ Виктор Николаев си показа същността, след като стана ясно, че се срамува от своята съпруга Людмила Железова. Това е жената, която му е дала цялата кариера дотук, тъй като именно чрез нея той пробива в най-известните медии. Днес обаче, около 10 години по-късно, известната радиоводеща е вече на цели 44 години, а и майчинството я е изтощило доста, заради което не изглежда по-най-привлекателния начин, разкриват нейни познати. Това е и причината Виктор Николаев да се срамува от своята жена, твърди агенция ПИК.

Виктор Николаев с малката Дара
Виктор Николаев с малката Дара

Виктор никога не водел съпругата си по партита на Нова ТВ, а и на Би Ти Ви преди това. Той се притеснявал, че колегите му ще забележат възрастовата му разлика от 10 години с Людмила и ще решат, че се е оженил за нея по причини, различни от любов. Това не давало мира на Николаев, а и повечето му колеги винаги се появявали с какви ли не красавици, което още повече го комплексирало да покаже своята 44-годишна законна жена.

В момента Виктор Николаев вече е този, който издържа семейството. Всеизвестно е, че в телевизионните медии се плащат огромни суми, особено в най-големите, където от години се подвизава Виктор. Той обаче не си и помислял да напусне жена си, научи Kliuki.bg. Не само заради дъщеричката им Дара, но и заради огромната благодарност, която изпитва към Железова. А и действително може би е влюбен в нея, заради което толкова много се дразни на слуховете.

Все пак обаче да се срамуваш от възлюбената си е доста долно, което показва що за стока е Виктор Николаев. Моралните норми изискват да се гордееш със семейството си, но уви, при него е малко по-различно.

Коментари чрез Facebook

коментара

3 коментара
  1. Rumiana Asenova казва

    ne poznavam saprugata mu , no kato go gledamm nego , kakvo kato e na 34 god , izob6to ne e simpati4en ! a pak , ako naistina se sramuva ot jena si i kato gledam malkoto sladur4e izoob6to ne prili4a na nego , tq trqbva da se gordee , sigurno e po-krasiva ot nego ! i vse pak tova sa palni glupost i za6to ni zanimavat s tqh ?

  2. Аленка казва

    За мен като жена той е един мухльо оная кокона Ани постоянно го реплектира и го командори а той не се усеща сигурна съм че и в къщи е същия мухъл

  3. Име (задължително) казва

    Напишете вашия коментар тук…

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.