Ерос Рамацоти вдигна нова красива сватба, след дълга любов с Марика Пелегрини, от която се роди и детето им Рафаела! Двамата вдигнаха наскоро пищна сватба с повече от двеста гости на церемонията!

Както се пише и от изданието "Всеки ден", сватбеното тържество се е състояло във Вила Спарина - имение в Монтеротондо, в покрайнините на  Рим. Поканени са били доста имена от музикалната сфера, най-вече популярни в Италия. На сватбената церемония са били и двете дъщери на Ерос Рамацоти - Рафаела, която е по-малката и е от Марика, и по-голямата Аурора, която е от брака му с известната телеводеща Мишел Хунцикер.

[caption id="attachment_318344" align="aligncenter" width="260"]Ерос Рамацоти вдигна красива сватба Ерос Рамацоти вдигна красива сватба[/caption]

Един от най-романтичните изпълнители и с най-мелодичните балади, които са световни хитове, каза заветното "да" отново, въпреки неуспешния му първи опит за семеен живот, припомня Клюки.бг.

Едно от най-впечатляващите неща на сватбата, освен красивата булка, беше изборът й на сватбена рокля. Бялата рокля беше допълнена с музикални елементи, избродирани ноти, което я направи още по ефектна и много отличаваща се от обичайните тоалети. Разбира се, това беше в чест и на любимия й, който е популярен в цял свят именно със своята музика.

[caption id="attachment_318343" align="aligncenter" width="217"]Рамацоти и красивата Марика Пелегрини си казаха "да" Ерос Рамацоти и красивата Марика Пелегрини си казаха "да"[/caption]

Дано двамата изживеят остатъка от живота си заедно в щастие и разбирателство!