Емилия преживяла истински шок и ужас!

Благоверната съпруга на футболния бос Коко Динев Емилия я връхлетя съвсем наскоро истински кошмар. Преди известно време в телевизионно предаване пайнерката се оплака, че нещо в семейството го закъсали с финансите и затова трябвало да се бъхти цяло лято, че да закърпят фамилния бюджет.

[caption id="attachment_318390" align="alignright" width="300"]Емилия преживя истински кошмар Емилия преживя истински кошмар[/caption]

Емилия дори цитира думите на шефа си от музикална компания „Пайнер” Митко Димитров, че „когато хората около теб са нещастни, ти не можеш да бъдеш щастлив”. „Любимата съпруга”на поклонника на чалгаджийките Коко Динев обаче имала намерение да пее цяло лято из черноморските дискотеки, както и в столицата, за да си надвие на масрафа.

Зевзеци я подиграха в Интернет пространството, че щом тя и пухкавия шавливец до нея не могат да си стабилизират финансово харчовете, какво остава за „целокупния български народ”. Но, явно каквото си пожела Емилия, това й се случи. А то станала в софийски нощен клуб, където изпълнителката на „Искаш ли” имала участие. След като си изпяла репертоара, някъде около два след полунощ поп фолк дивата решила да си потегли към дома, разбра Kluiki.bg.

Да, но желанието й не се осъществило. В луксозно, централно сепаре се настанил пернишкия милионер Георги Станоев – Малката Бирма. Обграден от пазвантите си, той изпратил един от тях да му доведе Емилия, след като певицата слязла от сцената.

Годеникът на колежката й Преслава не я извикал обаче, за да я сваля. Наквасеният богаташ, който бил без добричлийката поискал чалгаджийката да му пее на уше. Дали защото наистина е притисната финансово или понеже разбрала колко ще получи за няколко часа, но Емилия приела. Бирмата я освободил и то с нежелание едва към 6 часа сутринта, въпреки мерака си да я задържи до десет часа.

Милионерът й броил два бона за това, че я ангажирал, но Емилия едва стояла на краката си, твърдят сеирджии на събитието. Не стига, че се явява на участия доста често насинена, „опитала” отново юмруците на похотливия си мъж, ами и това й се стовари на главата, съжалиха я в социалната мрежа фенове.