Съпругата на Константин - Надя е извън кожата си, след полученото съобщение!

Облаците над дома на певеца Константин и сладката му съпруга Надя се сгъстяват все повече. Обществена тайна е, че двамата имат сериозни проблеми в брака, които се дължат на склонността на Константин към чашката и забавленията с чужди жени, докато неговата си седи кротко с детето у дома.

Днес обаче отношенията между Константин и Надя са повече от обтегнати, а причината за това е шокиращ смс, който Надя е получила. Съобщението съдържа страшно разкритие за съпруга й Константин, а след изчитането му Надя буквално не е на себе си, разказват близки до семейството на Коцето и Надя.

[caption id="attachment_318387" align="alignright" width="232"]Константин Надя на Константин рухна след получения смс[/caption]

Оказа се, че съобщението, което Надя е получила, е доста обстойно като подробно запознава хубавицата с последната тръпка на съпруга й, с която Константин движи вече близо три седмици. Момичето било доста по-младо и от Надя. Мацката е студентка в столицата, но родом от провинцията. Омаяла Константин с невероятната си визия на испанка, тъй като била тъмнокоса, с буйна грива и огромни черни очи.

Двамата с Константин се запознали на едно от неговите участия в известен нощен клуб, а още на същата вечер певецът не се прибрал у дома, а отишъл да "изпраща" красавицата до квартирата й.

"Надя е потресена от анонимното съобщение, което получи, тъй като номерът, от който бе изпратено й е непознат, а когато позвъни на него, не вдигна никой. Тя обаче повярва напълно на думите, написани в него, защото отдавна е наясно с изневерите на Коцето. Тук обаче не става дума за мимолетно прeживяване, а за връзка, която трае няколко седмици. Дори приятелите на Константин този път са категорични, че той се оля", разказват познати на певеца и очевидци на горещата му свалка с латино мацката.

Очевидно в дома на Константин и Надя бурята тепърва назрява като не е изключено в един момент на блондинката да й писне и окончателно да си стегне куфарите, за да се върне при родителите си заедно с малката си щерка Мариана.