Поклон! Трогателната постъпка на Катя и Здравко разтърси България!

Поклон! Трогателната постъпка на Катя и Здравко разтърси България!
4.4 (88.24%) 17 votes

Катя и Здравко от дует „Ритон“ поставиха на място всичките ни управници!

Поклон! Само това може да се направи след трогателната постъпка на Катя и Здравко от дует „Ритон“, които поставиха на място всичките ни управници и показаха какво означава да си човек с главно „Ч“. Стотици хора се просълзиха след великото решение на Катя и Здравко да направят най-големия жест като дарят всичките си приходи от предстоящия си голям концерт в НДК на бедстващите семейства във Варна и Добрич.

Катя и Здравко

Катя и Здравко са не само големи певци, но и големи хора!

„Варна е един от най-любимите ни градове. Останахме поразени от огромната трагедия, която сполетя невинните хора там и няма как да си затворим очите пред мъката и болката им. Затова ще помогнем с каквото можем като дарим средствата, спечелени от предстоящия ни концерт, на осиротелите семейства и хората, останали без покрив над главите си“, съобщиха Катя и Здравко, а думите им трогнаха до сълзи стотиците бедстващи във Варна и Добрич.

С това си решение Катя и Здравко нанесоха най-големия удар на политиците ни като им показаха как хората на изкуството могат да бъдат хиляди пъти по-полезни на държавата и гражданите от целия парламент накуп. И как всичко, което се иска в подобни моменти, е да имаш сърце и желание за помощ.

„Невероятни хора са. Браво! Докато кметът на Варна се тюхкаше, че държавата не му обръщала внимание и се чудеше как да се изсули от отговорността си, а депутатите му отвръщаха с оправданията си, Катя и Здравко правят много повече. И какво се оказва на практика – че при нужда българите можем да разчитаме повече на певците и актьорите, отколкото на тези, на които самите ние плащаме заплатите. За какво ни е тогава парламентът и 240-те хрантутници в него?!“, коментират възмутени потребители в мрежата.

Концертът на Катя и Здравко ще се състои на 20-ти ноември в най-голямата зала номер едно в НДК, а от него дует „Ритон“ няма да вземе и стотинка за себе си. Те ще дарят повече от 20 000 лева на бедстващите. Сега вече може да си дадем обяснение защо след толкова години, Катя и Здравко продължават да се ползват с огромно уважение от колегите си и невероятна любов от целия народ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

13 коментара по “Поклон! Трогателната постъпка на Катя и Здравко разтърси България!”

 1. Име (задължително)

  юни 23. 2014

  КАТЯ И ЗДРАВКО СА ХОРА С ДОБРИ СЪР6А И МНОГО МНОГО АЗ ГИ 6ЕНЯ.МОИТЕ УВАЖЕНИЕ И МНОГО СИ ГИ ХАРЕСВАМ .ПОКЛОН ЗА ВАС.

 2. ILINA

  юни 23. 2014

  BRAVO! DANO IMA POVE4E 4OVECI V MILATA NI DARJAVICA

 3. Аз не знам друга двойка толкова дълго да е на пидестала в музиката, но тази им постъпка е един от поредните върхове… Остава само глупаците да им поискат данък върху средствата, които ще подарят.. Да са живи и здрави !

 4. Мара Петрова

  юни 24. 2014

  BRAVO NAISTINA STE GOLEMI XORA S GLAVNO X

 5. Лилия Дикова

  юни 24. 2014

  Не е важно колко пари, на кой, кога и къде ще дариш? ! Важно е да е в правилният момент и на правилното място! Да са живи и здрави и дълги години да ни радват с таланта, творчеството и човечността си!

 6. Марта Гркова

  юни 24. 2014

  Браво…..:)..

 7. Zvezdelin Baramov

  юни 24. 2014

  Да отворят един номер кам тяхната сметка с SMSИ до започването на техния концерт и след като приключи ;ако имат време лично на място да отидат и те да преценят на кого и колко пострадали да ги дарят ;а не да ги дават към държавните сметки да ги окрадат

 8. Име (задължително)

  юни 24. 2014

  Браво на РИТОН!Дано и други известни и богати последват примера им.А милите ни политици къде са в този момент?!?!

 9. Име (задължително)

  юни 24. 2014

  За пръв път чувам тези двамата да даряват на някого нещо.

 10. Silvia Bineva

  юни 25. 2014

  Браво на Катя и Здравко !!!

 11. Nevena Velichkova

  юни 26. 2014

  ,,RITON,,…….jelaia vi mn zdrave……..

 12. Evala, duet Riton-strahotni ste!!!

 13. Filiz Bayram

  юни 27. 2014

  Bravo

Добавете коментар