Шок: Ново страшно пророчество на Ванга излезе наяве!

Шок: Ново страшно пророчество на Ванга излезе наяве!
4 (80%) 4 votes

Страшно пророчество на великата Ванга излезе на бял свят и ужаси всички!

Ново страшно пророчество на петричката ясновидка Ванга излезе на бял свят и ужаси всички българи. След като само преди дни се оказа, че голямата Ванга е предрекла потопа във Варна и Добрич, както и множеството невинни жертви, то днес пазеното в тайна досега друго нейно пророчество, хвърли в шок цялата страна.

Оказа се, че великата баба Ванга е предрекла, че през първата половина на 21 век ще настъпи истински ад за България, в който Черно море ще се разбунтува и ще увеличи значително площта си като навлезе в страната ни и стигне чак до град Сливен. Всичко по пътя на водата ще бъде унищожено, а жертвите ще са повече от стотици. Това е видяла Ванга преди много години, но както сами се уверяваме неведнъж, ясновидските предсказания на пророчицата се сбъдват с непоколебима точност.

Ванга

Да се молим страшното пророчество на Ванга да не се сбъдне, или поне не скоро!

Ванга е казала още, че когато Черно море тръгне към Пирин и Родопа планина, много хора ще загинат, но водата ще вземе в жертва предимно злите хора. Според Ванга потопи и природни бедствия ще има не само в България, но и в цяла Европа, където също злите ще бъдат по-голямата част от жертвите.

„Когато на тази земя останат главно добрите хора, а злото си отиде и това ще стане, чак тогава хората ще заживеят спокойно и в мир, а животът ще тръгне към безсмъртието“, казала категорично великата Ванга.

След адската трагедия във варненския квартал „Аспарухово“ и ужаса в Добрич, все повече българи вярват безрезервно на пророчествата на Ванга, а новото й предсказание ги хвърли в ужас. Ванга също е предрекла, че огромно тяло от космоса ще се вреже в океан на Земята и тогава цели страни и народи ще изчезнат от лицето на земята.

А що се отнася до прогнозата за Черно море е адът, който наближава, то това е било потвърдено и от самия Петър Дънов. Той като Ванга твърди, че Балканският полуостров ще започне да потъва, а водите на Средиземно море ще наближат чак до Родопите, унищожавайки всичко по пътя си.

Единственото, което ни остава, е да се молим пророчествата на Ванга и Петър Дънов да не се сбъднат или поне да не се сбъдват скоро. И много да се молим, като преди това се опитаме да пречистим душите си!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Шок: Ново страшно пророчество на Ванга излезе наяве!”

 1. Stefan Vasilev

  юни 24. 2014

  Аз пък предричам, че 10-те процента от населението на земята, които разполагат с 90% от ресурсите (власт и пари, кво друго им трябва?!), така ще оплетат човечеството, че третата световна ще свали броя ни от седем-осем милиарда до седем-осем милиона, от колито няколкостотин хиляди ще са господари, а другите роби без грам свобода – ни физическа, ни духовна, ни мисловна! И цялата тая пасмина, която чете пророчеството, активно затъпява в полза на точния предвиден резултат!
  HOW ABOUT THAT?!

 2. seksalilnata

  юни 24. 2014

  Male kvo shestane snas nie ymirame xora dajivee na mak sega venese znae ytrekvo shee male dase yjivimI ykoponim na maks vsicko

 3. Име (задължително)

  юни 24. 2014

  Напишете вашия коментар тук…

Добавете коментар