Какво унижение! Коко Динев продаде Емилия

Какво унижение! Коко Динев продаде Емилия
4.4 (88%) 5 votes

Страхотно унижение за Коко Динев причини Бирмата! Той не спря да се закача с Емилия цяла нощ пред погледа на собственика на Локо (Пловдив)

Коко Динев се оказа от не много ревнивите мъже, тъй като далеч по-младият и привлекателен Георги Станоев се задява цяла нощ с Емилия пред погледа на Коко. Случката се разиграла в столичен нощен клуб, където Еми имала участие, пише Hotnews.bg.

Унижението на Коко Динев започнало, когато Бирмата прекалил с чашките. Тогава той извикал Емилия да му пее лично в сепарето срещу заплащане. Певицата, разбира се, не отказала някоя и друга хилядарка и в продължение на часове пеела буквално в ухото на Бирмата.

Коко Динев се остави Бирмата да го унижава за пари

Коко Динев се остави Бирмата да го унижава за пари

По едно време обаче нещата се разгорещили, научи Kliuki.bg. Бирмата, който вече не знаел къде се намира от алкохола, почнал да пощипва и пипа на забранени места Емилия. Фолк дивата не го спряла, защото не искала да го ядоса и да си прибере пачките. Интересното обаче е, че и Коко Динев не го спрял. Той присъствал също в клуба и гледал как любимата му пее на възлюбения на Преслава, която отсъствала.

Коко Динев оставил Емилия буквално в ръцете на Бирмата. Доста голямо унижение, но е известно, че в момента той изпитва финансови трудности и най-вероятно затова не е спрял Бирмата, а предпочел да му вземе парите.

„Коко стоеше и гледаше как се възползват от красивото тяло на жена му. Не съм виждал подобно нещо преди. Всеки мъж ще пощурее, но той я остави в ръцете на друг. Бирмата си правеше каквото поиска с Емилия. Добре, че не пожела нещо повече от пипане, защото имам чувството, че и това щеше да приеме Коко.“ – разказва очевидец от дискотеката.

В крайна сметка Динев е преценил, че парите на Бирмата са му по-необходими от достойнството. Жалко, но факт.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Какво унижение! Коко Динев продаде Емилия”

  1. Б.

    юни 25. 2014

    Това пък за Емилия да го пишат толкова скоро след излъчването на предаването „ИЗВЪН НОВИНИТЕ“. Едвали някой който го е гледал ще се върже. А нормалните хора и да не са гледали е достатъчно да видят името на сайта

Добавете коментар