Страхотно унижение за Коко Динев причини Бирмата! Той не спря да се закача с Емилия цяла нощ пред погледа на собственика на Локо (Пловдив)

Коко Динев се оказа от не много ревнивите мъже, тъй като далеч по-младият и привлекателен Георги Станоев се задява цяла нощ с Емилия пред погледа на Коко. Случката се разиграла в столичен нощен клуб, където Еми имала участие, пише Hotnews.bg.

Унижението на Коко Динев започнало, когато Бирмата прекалил с чашките. Тогава той извикал Емилия да му пее лично в сепарето срещу заплащане. Певицата, разбира се, не отказала някоя и друга хилядарка и в продължение на часове пеела буквално в ухото на Бирмата.

[caption id="attachment_318501" align="alignright" width="300"]Коко Динев се остави Бирмата да го унижава за пари Коко Динев се остави Бирмата да го унижава за пари[/caption]

По едно време обаче нещата се разгорещили, научи Kliuki.bg. Бирмата, който вече не знаел къде се намира от алкохола, почнал да пощипва и пипа на забранени места Емилия. Фолк дивата не го спряла, защото не искала да го ядоса и да си прибере пачките. Интересното обаче е, че и Коко Динев не го спрял. Той присъствал също в клуба и гледал как любимата му пее на възлюбения на Преслава, която отсъствала.

Коко Динев оставил Емилия буквално в ръцете на Бирмата. Доста голямо унижение, но е известно, че в момента той изпитва финансови трудности и най-вероятно затова не е спрял Бирмата, а предпочел да му вземе парите.

"Коко стоеше и гледаше как се възползват от красивото тяло на жена му. Не съм виждал подобно нещо преди. Всеки мъж ще пощурее, но той я остави в ръцете на друг. Бирмата си правеше каквото поиска с Емилия. Добре, че не пожела нещо повече от пипане, защото имам чувството, че и това щеше да приеме Коко." - разказва очевидец от дискотеката.

В крайна сметка Динев е преценил, че парите на Бирмата са му по-необходими от достойнството. Жалко, но факт.