Венета Райкова не пропуска поредната фейсбук-мода – очаквайте да видите чантата й

Венета Райкова не издържа и се показа в спалнята.

Блондинката живее два живота твърде активно. Единият е със семейството и работата, където държи да е максимално добра. Другият е онлайн, където рекламира предаването си и държи всички в течение на най-лични подробности от ежедневието си, видя kliuki.bg.

Венета Райкова не изпуска и всички „модни тенденции” в социалните мрежи. Умело демонстрира какъв телефон, кола, обувки има. Всички знаем какво си хапва и какво пие, наред със сладурските снимки на Патрик и пътешествията на семейството.

За това никой не се учуди, че Венета Райкова цъфна и в снимки върху легло – добре гримирана и нагласена като за излизане. Освен безспорния факт, че изглежда страхотно на 40 години, блондинката не пропусна като куп популярни личности да се покаже в абсурдна светлина.

Мнозина пробваха да вменят на феновете си, че си лягат един пръст макиаж и прическа. По-късно се оказа, че половината са ползвали снимки от продукцията си, но не очаквахме и Венета Райкова да го направи. Венета Райкова си показа спалнята Най-вероятно мадам „Горещо” ще взима поредно интервю „в легло с...” или просто ползва хотелски апартамент за снимките на предаването си. Амбициозната дама обаче държи да има звезден статус и се държи като всички хора от кориците на списанията – дори когато е абсурдно! Венета Райкова си показа спалнятакато Азис

Венета Райкова си показа спалнятакато Емилия

Венета Райкова си показа спалнятакато Анелия

Венета Райкова си показа спалнятакато Андреа

Венета Райкова си показа спалнята като Моника Ако не друго, върна феновете си назад във времето. Вече сме я виждали „леко облечена” като за спане - в списание, което не оставя нищо на фантазията. Венета Райкова трябва да се гордее със себе си – сега е в пъти по-хубава!