Грозно: Вижте фаталния скандал между Христо Сираков и Биляна в детайли!

1

Христо Сираков и Биляна Евгениева се разделиха със скандал месец преди сватбата!

Много шум, но за нищо – това се оказа преекспонираната приказка между милионера Христо Сираков и манекенката с най-дългите бедра Биляна Евгениева. Двамата се скъсаха да позират пред камерите и да тръбят за любовта и предстоящата си сватба, която щеше да се състои в началото на есента. Да, но не! Нещата между тях приключиха и то с трясък.

„Събирай си багажа и се махай! Докато се прибера, теб да те няма!“, тези „мили“ думи казал Христо Сираков на красивата си годеница Биляна Евгениева по телефона. Това разказа самият той пред списание „Стори“ и обясни защо е прекратил всичко с Биляна Евгениева.

Христо Сираков
Христо Сираков буквално изгони Биляна Евгениева от дома си

Оказа се, че 25-годишната манекенка не можела да се отърве от страстта си по поп фолк клубовете, където искала да виси до среднощ. „В началото не знаех, че нещата са толкова сериозни и й угаждах като ходех с нея по тези заведения. Тя обаче започна да настоява да излиза всяка вечер и да ходи на чалга, което щеше да срине имиджа ми. Името си го градя от години. Аз лично не си падам по чалгата, нито по такъв тип заведения. Затова я оставих да излиза сама с приятелки, а тя ми се качи на главата“, разказва обиденият Христо Сираков.

Бизнесменът призна, че от известно време отношенията между него и Биляна Евгениева изобщо не вървели, а самият той чувствал празнина всеки път, когато са сами заедно. Когато обаче дошъл рожденият й ден, чашата вече преляла.

„Тя искаше да празнува рождения си ден отново на чалга клуб, представяте ли си?! А аз й бях приготвил невероятна изненада на морето. Казах й, че заминавам, а тя да избира къде да отиде – при мен или пак в чалгата. Ясно е за всички къде остана тя и как са я снимали с Благой Георгиев. Тогава ми кипна – обадих й се и казах да изчезва от дома ми“, разкри Христо Сираков.

Самата Биляна Евгениева отрече да има нещо повече от обикновено познанство с Благой Георгиев, но на свой ред призна, че възрастовата разлика между нея и Христо Сираков се е оказала факторът, който ги е разделил.

1 коментар
  1. тон4о казва

    тая проста к-ва си изпика късмета….ама то простото си е просто. чудех се на Христо Сираков, той е човек с възможности, а и доста е видял -не казвам, че е кой знае колко интелигентен, но да се събере с такава тъпа кифла

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.