Иван Ласкин стана жертва на жестоки обиди от страна на Николета Лозанова! Красавицата си го върна с ответен удар, след като актьорът я бе унизил публично преди известно време!

Николета Лозанова не се оставя на произвола на съдбата и да бъде смазвана от хората. Това е ясно от доста време, както е ясно, че има и доста недоброжелатели в живота си. Един от тях със сигурност е Иван Ласкин, който показа жестоко презрение към нея с думи във Facebook профила си, описващи Ники и предаването й "Поверително" като крайно лоши съответно водеща и продукция. Николета обаче отвърна на жестокия му удар и го направи днес в социалната мрежа, където се отнесе със същата доза пренебрежение, както Ласкин към нея преди седмици.

[caption id="attachment_318558" align="alignright" width="300"]Николета Лозанова срази Иван Ласкин с жестоки думи Николета Лозанова срази Иван Ласкин с жестоки думи[/caption]

Лозанова изкара известния актьор алкохолик и дори си позволи да нарече навиците му "селски". Хубавицата умишлено не споменава името му в своя пост, но Kliuki.bg лесно се досети за кого става въпрос. Освен това Николета Лозанова има мотив да напада Иван Ласкин и го направи доста успешно.

Сега въпросът е ще се задълбочи ли конфликтът на актьора с жената на Валери Божинов. Той тръгна от непринуден разговор на Ласкин с приятел във Facebook, но известна личност като него трябва да знае, че в социалната мрежа няма лични разговори, особено ако са на стената ти. Николета Лозанова изкара Иван Ласкин доста стиснат мъж. Не обичал да плаща по чужди жени и в допълнение със "селските" му прояви с ракия, наистина става страшно между двамата.

Днес Ники срази Иван Ласкин. Направо го "уби" с тези разкрития за същността му. Очаква се новия удар на актьора срещу нея, защото той не е човек, който си мълчи за подобни обиди срещу себе си.

Вижте дословно думите на Николета Лозанова срещу Иван Ласкин!

Nikoleta-Laskin