„Уби го“ с ответен удар! Николета Лозанова „застреля“ Иван Ласкин

„Уби го“ с ответен удар! Николета Лозанова „застреля“ Иван Ласкин
5 (100%) 2 votes

Иван Ласкин стана жертва на жестоки обиди от страна на Николета Лозанова! Красавицата си го върна с ответен удар, след като актьорът я бе унизил публично преди известно време!

Николета Лозанова не се оставя на произвола на съдбата и да бъде смазвана от хората. Това е ясно от доста време, както е ясно, че има и доста недоброжелатели в живота си. Един от тях със сигурност е Иван Ласкин, който показа жестоко презрение към нея с думи във Facebook профила си, описващи Ники и предаването й „Поверително“ като крайно лоши съответно водеща и продукция. Николета обаче отвърна на жестокия му удар и го направи днес в социалната мрежа, където се отнесе със същата доза пренебрежение, както Ласкин към нея преди седмици.

Николета Лозанова срази Иван Ласкин с жестоки думи

Николета Лозанова срази Иван Ласкин с жестоки думи

Лозанова изкара известния актьор алкохолик и дори си позволи да нарече навиците му „селски“. Хубавицата умишлено не споменава името му в своя пост, но Kliuki.bg лесно се досети за кого става въпрос. Освен това Николета Лозанова има мотив да напада Иван Ласкин и го направи доста успешно.

Сега въпросът е ще се задълбочи ли конфликтът на актьора с жената на Валери Божинов. Той тръгна от непринуден разговор на Ласкин с приятел във Facebook, но известна личност като него трябва да знае, че в социалната мрежа няма лични разговори, особено ако са на стената ти. Николета Лозанова изкара Иван Ласкин доста стиснат мъж. Не обичал да плаща по чужди жени и в допълнение със „селските“ му прояви с ракия, наистина става страшно между двамата.

Днес Ники срази Иван Ласкин. Направо го „уби“ с тези разкрития за същността му. Очаква се новия удар на актьора срещу нея, защото той не е човек, който си мълчи за подобни обиди срещу себе си.

Вижте дословно думите на Николета Лозанова срещу Иван Ласкин!

Nikoleta-Laskin

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

4 коментара по “„Уби го“ с ответен удар! Николета Лозанова „застреля“ Иван Ласкин”

 1. Rumen Iliev Iliev

  юни 25. 2014

  NKOLETO,IVAN LASKIN E PO IZVESTEN OT TEB S ROLITE SI,A NE S KREVATNO-KLOZETNI AVANTJURI KATO TEB.

 2. Тони

  юни 25. 2014

  Хм, тази жена трябва да вземе приз за най-злобна българка, как ли ти се смеят на простия акъл и артисти и певци и всички които наистина са се доказали с нещо, а не като теб, хората се питата ама тя защо е известна, с какво,..да не забравяме кога стана популярна именно когато вкара в чаршафа си Валери Божинов и започна да пълни медиите със снимки на които се мляска с него, на които го яха като кобила без срам и свян че този човек има син и жена му ще бъде също наранена и унижена по тоз начин. Това обаче май цялживот ще и седи като петно и винаги хопрата ще си спомнят за нея именно с това, ами то няма с какво друго.

 3. Име (задължително)

  юли 28. 2014

  Напишете вашия коментар тук…

 4. mira

  сеп. 30. 2015

  Kozato preboris zlobata i stanes po dobra ,moze bi horata ste te zabelezat!!!

Добавете коментар