Мария и Николета прибягват до фотошоп, когато диетите, фитнеса и пластиките не помагат

Мария и Николета не спират да изумяват с болезнена суета!

Двете млади майки преди време потресоха дори почитателите с безумното си отношение към собствените си деца, припомня kliuki.bg.

Едната все още роптае, че детето прилича повече на Валери и не се спира в нищо, за да го превърне в свое копие.

Половинката на Гущеров пък се разкъсва между амбицията си и потресающия си вкус. От една страна иска да убеди всички, че нейната Марая ще стане истинска дама, от друга – гласи я като циганка за сбор.

В моментите, когато остават децата си намира обаче, Мария и Николета запълват времето си със собствени резили. Суетата и парите не им вършат добра работа, когато вкусът липсва.

Двете амбициозни сладурани не щат да се наслаждават тихо и кротко на лъскавия си живот, а да са на кориците. Затова неуморно прибягват до поредната диета, фитнес и дори използват малко нечестни средства, за да подържат статута си на модни икони.

[caption id="attachment_318572" align="aligncenter" width="300"]Мария и Николета се излагат Това лице задължително върви с...[/caption] [caption id="attachment_318575" align="aligncenter" width="300"]този чифт крака този чифт крака[/caption] [caption id="attachment_318571" align="aligncenter" width="225"]Мария и Николета се излагат Аууууууу жт "чаровно мимьонче" станах топмодел![/caption] [caption id="attachment_318570" align="aligncenter" width="225"]Мария и Николета се излагат Не пропускайте и специалните ми обувки![/caption]

Само с разлика от няколко дни Мария и Николета цъфнаха в социалните мрежи с провокативни снимки, на които са с крака до сливиците. Певицата дори нахлузила вариант за възрастни на онези прословути златни обувки!

В стремежа си да впечатлят феновете с фигура, двете не се усетиха, че стават за смях. Хората отдавна им следят „творчеството” и са наясно точно колко са тънки и „високи” Мария и Николета!