Иван Ласкин размаза „Никлозета“: Ответният му удар срещу „зеленикавата храчка“!

Иван Ласкин размаза „Никлозета“: Ответният му удар срещу „зеленикавата храчка“!
4 (80%) 7 votes

Николета Лозанова няма шанс във войната с ерудирания Иван Ласкин!

Войната между Николета Лозанова и актьора Иван Ласкин започна да придобива все по-чудовищни размери. Истината обаче е, че битките между двамата са меко казано неравностойни, а ако имаше поне малко здрав разум, Николета Лозанова щеше доброволно да развее бялото знаме и да се предаде. Защото в словесните съревнования с Иван Ласкин хубавицата няма никакъв шанс.

Днес Николета Лозанова публикува на стената си във Фейсбук поредната нападка срещу Иван Ласкин, в която го уверява, че ако той преодолее страстта си към „селските блага“, тоест ракията, тя пък щяла да го черпи суши и дори да му плати обяда. Като напомни как в миналия сезон, когато Иван Ласкин беше гост във Вип Брадър, не спря да си поръчва суши, макар останалите съквартиранти да се „радваха“ на празен хладилник.

Иван Ласкин

Иван Ласкин разсипа Николета Лозанова с цветущи определения

Погледнато реално, по-добре е Николета Лозанова да остави Иван Ласкин на мира, защото няма никакви изгледи да победи в двубоя. Защото на една нейна дума, актьорът отговаря със сто, при това доста добре подбрани.

Пред вестник „Галерия“ Иван Ласкин направо размаза Николета Лозанова с думите, че не обръща внимание, камо ли да го е страх от „паве, бордюр, използвана тоалетна хартия, или човече, пръднало пред блока му“ – това са точните определения, които Иван Ласкин щедро подари на Николета Лозанова, но и на всички силиконки като нея.

Иван Ласкин сравнява Николета Лозанова пред вестник „Галерия“ с цитираме – „изпростачен тъпоумен ендемит“, „възлеста зеленикава храчка“, „гангрена“ и прочие, като умолява медиите да престанат да го замесват в скандали и полемики с „безпросветни идиоти“.

„Разпоретина Би“, „Никлозета“, „Издристия“ и други подобни индивиди не ме интересуват, казва Иван Ласкин. А колкото до „единствената“ му роля, която е имал, според Николета Лозанова, той я съветва да се допита до енциклопедията на България.

„Само да има предвид, че книгата се отваря по различен начин от краката“, услужливо й даде напътствия Иван Ласкин.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

11 коментара по “Иван Ласкин размаза „Никлозета“: Ответният му удар срещу „зеленикавата храчка“!”

 1. Alexey Izmirliev

  юни 25. 2014

  Един мъж не би трябвало да употребява подобни зрази към една жена, каквато и да е тя. Въпрос на първите 7 години!

 2. Oly Paneva

  юни 25. 2014

  Laskin se prodade na Barekov duduka.

 3. az

  юни 25. 2014

  Не ми е жал за нея. Не може да разчита на това че е жена да се държи като прост селянин и да й се разминава. Колкото е глуповата ще реши, че й се разминава, защото е голямата работа, а не защото хората не искат да й отвърнат

 4. 123

  юни 25. 2014

  То г-н Ласкин много точно е обрисувал тази простовата и неграмотна женица и поради факта, че тя през живота си не е прочела нито една книга със сигурност няма да го разбере и как да стане това като е необразована и неграмотна, тя си е една селска циганка живяла а в семейната си циганска шатра и атмосфера,а и като прибавим и тове, че е една най-неморалните и пропаднали евтини женици, всичко си идва намясто инак не би се омъжила за също толкова простоватия футболист – грамотните и интелегентни хора си подбират средата и мъжа до себе си, простак с простачка си отиват

 5. Rumen Iliev Iliev

  юни 25. 2014

  BRAVO NA IVAN LASKIN,KRAYNO VREME MEDIITE DA SPRAT DA NI ZANIMAVAY S BLUDKAVITE MARA OTVARACHKATA I NIKOLETA LOZANOVA

 6. хахахаха

  юни 25. 2014

  Аууууу, този кефи!! Представете си на хората до къде им е вече щом стигат до такива обиди. Само не знам тази как мъжъ и ще и има уважение след като тя самата не се уважава, с всеки изминал ден все повече потъва и май скоро всички ще си спомнят единствено че е жена на Валери.

 7. Silvia Bineva

  юни 25. 2014

  Браво на Иван Ласкин !

 8. Крис

  юни 26. 2014

  Николета Лозанова е циганка !

 9. Камелия Йорданова

  юни 28. 2014

  Браво на Иван Ласкин !!!

 10. Desi Denis

  юни 29. 2014

  Trenirat krevatna gimnastika

 11. Desi Denis

  юни 29. 2014

  Minavat pod red po leglata posle eventualno edin nespoluchliv brak, tova e badeshteto na tezi devoiki , ironiqta e Che se vzimat na seriozno ! Zalagam Che do 2 god Nikoleta shte e samotna maika .

Добавете коментар