Шампионът на „Къртицата“ проплака: Не вярвах, че Рут ще постъпи така

Шампионът на „Къртицата“ проплака: Не вярвах, че Рут ще постъпи така
4.3 (86.67%) 3 votes

Любомир Жечев от „Къртицата“ разкри какво се е случило между него и певицата Рут Колева! Човек може да го съжали, защото Рут не се оказа тази, за която се представяше!

Любовта в живота на шампиона на „Къртицата“ отсъства от няколко месеца. Откакто се раздели с певицата Рут Колева, Любомир Жечев не е на себе си. Макар кариерата му на журналист да потръгна след шоуто, Рут сериозно го нарани, защото именно тя е била тази, която първа му е била шута, научи Kliuki.bg.

Любомир Жечев някога беше щастлив с Рут Колева, но...

Любомир Жечев спечели „Къртицата“, но така и не успя да спечели истински сърцето на Рут Колева

Както е известно, Любо и Рут се запознаха в „Къртицата“ и между тях пламна любовен романс. Точно преди Колева да напусне Базата обаче, тя се скара жестоко с Любомир, обвинявайки го в подмолни действия в името на победата. Какво се оказа обаче. След като Любо триумфира в шоуто и взе голямата сума, Рут изведнъж му прости всичко и двамата продължиха любовта си и извън „Къртицата“. До началото на тази година обаче.

Любо е съсипан, след като "Къртицата" не успя да му донесе голямата любов

Любо е съсипан, след като „Къртицата“ не успя да му донесе голямата любов

По непотвърдена информация, Любо е похарчил парите от „Къртицата“ още през миналата година, неизвестно за какво. Тогава Рут Колева веднага му била шута, твърдят приятели на Любо. Говореше се, че той не й е бил верен, заради което тя си е тръгнала, но неговата версия е друга.

„Рут е свикнала на заможен живот. Тя се движи в такива среди и иска такъв тип мъж до себе си. Докато бях с наградата от „Къртицата“, за цели няколко месеца бях номер едно за нея. После обаче станах старият Любо и всичко свърши. Истината е, че съм съсипан. Не вярвах, че ще постъпи така. Мислех я за по-различна личност, но това вече е минало и за двама ни.“ – е казал със сълзи на очи Любо пред свои приятели в един от своите редовни напоследък запои.

Както Kliuki.bg вчера писа (виж тук), Рут Колева от скоро се среща с нов мъж, което явно още повече провокира страданието на Любо, който все още е сам.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар