bTV унизи победителя в „България търси талант“!

bTV унизи победителя в „България търси талант“!
5 (100%) 3 votes

Гаврата на bTV с „дупнишкия Павароти“ Томас Томов е чудовищна!

Победителят в шоуто „България търси талант“ – „дупнишкият Павароти“ Томас Томов е съсипан и се чувства ужасно. Това споделиха близки до талантливото и самоуко момче, след като bTV се подигра с него жестоко.

Талантливият Томас Томов спечели музикалния формат като наистина размаза конкуренцията и се превърна във всеобщ фаворит, както на журито, така и на зрителите. Продуцентите на шоуто, ръководството на bTV и самият Слави Трифонов му обещаваха бляскаво бъдеще и изяви директно на Миланската скала. Всичко това обаче се оказа пълна лъжа.

Томас Томов

Томас Томов е тотално забравен от bTV, а всички обещания се оказаха лъжа

Истината е, че „дупнишкият Павароти“ бе забравен моментално още щом форматът приключи и телевизията прибра парите от смс-те на зрителите. От края на формата досега никой не се е поинтересувал от Томас Томов, камо ли да му предложи поне една от обещаните „бъдещи изяви“.

Единственият, подал ръка на даровитото момче, е оперният певец Калуди Калудов, който покани Томас Томов да пее заедно с него в Народния театър „Иван Вазов“. Какво било учудването и психическият срив на Томас Томов обаче, когато видял, че ще пее пред една шепа хора в цялата зала.

„Радвам се, защото имах шанса да пея в дует с Калуди Калудов и то песен като „О, соле мио“, която е много сложна. Това, което ме натъжи обаче е, че откакто свърши „България търси талант“ сякаш всички ме забравиха и никой не ме е потърсил за концертите и изявите, които ми обещаха. Тъжно ми е, защото музиката е това, което обожавам и най-голямото ми желание беше да стана певец“, сподели Томас Томов.

За разлика от подлата постъпка на bTV ще припомним, че конкурентът й в лицето на Нова телевизия се погрижи за своите таланти като Жана Бергендорф например, която се скъсва от участия, а вече е щастлива със собствена песен и видеоклип. Вторият финалист в шоуто – рапърът Наско Колев също се изявява пред фенове по различни мероприятия, докато уникални таланти като Томас Томов са обречени на забрава – поне досега.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “bTV унизи победителя в „България търси талант“!”

  1. Rumen Iliev Iliev

    юни 25. 2014

    Kakvo moje da s e ochakva ot neshto,kadeto prast ima Slavi Trifonov-vzemat se parite ot sms-ite i koy e..l,e..l,kaka se omaji,

Добавете коментар