Сензация: Туристки се нахвърлиха на Слави Трифонов, искат го!

Сензация: Туристки се нахвърлиха на Слави Трифонов, искат го!
5 (100%) 5 votes

Слави Трифонов се превърна в неустоим магнит за туристките!

Няма лъжа, нито измама. Туристки масово налазиха Слави Трифонов и го пожелаха за себе си. Сред кандидатките да притежават Дългия са жени от различни народности, готови дори да платят за него. Е, само 5 евро, но и това е нещо.

Най-любопитното в случая обаче е, че самият Слави Трифонов и хабер си няма от мераците на чуждестранните си фенки. Защото всъщност те пожелаха Слави Трифонов, но не в ролята му на шоумен, а на… римски император.

Слави Трифонов

Слави Трифонов не може да повярва – обявиха го за римски император!

Ако щете вярвайте, но ликът на Слави Трифонов, увенчан в лавров венец, се продава като топъл хляб в Рим. Той може да се срещне по дузина сергии, предлагащи сувенири от Италия, а самите италианци са му определили цена от 5 евро.

На сензационната находка се натъкна не друг, а изпълнителят Любо Киров на последната си екскурзия до Ботуша и в частност Рим. Любо Киров дори си е направил труда са заснеме необичайната търговия и да я сподели в страницата си във Фейсбук.
„Аз ли греша, или някой в Рим е изработил сувенири с лицето на Слави Трифонов?!“, пита шеговито Любо Киров, а под снимката му има редица коментари от шашнати потребители.

Доказателството, което Любо Киров снима и публикува в профила си

Доказателството, което Любо Киров снима и публикува в профила си

Оказва се, че италианците са се объркали и са се натъкнали на обложката от стар албум на Слави Трифонов, носещ заглавието „Vox Populi“. Преди време албумът излезе на пазара, продуциран от мобилния оператор Мтел. Вероятно като са търсили в Google по съответния надпис, италианците са попаднали на снимка от обложката на албума на нашия Слави Трифонов и са го объркали с Гай Юлий Цезар, предполагат потребители.

Не се знае каква е първата реакция на Слави Трифонов като е чул за неочакваното си въздигане до римски император, но със сигурност има повод за гордост. А т.нар. ни лорд Евгени Минчев вече има на кого да завижда. Друго си е римски император все пак…

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Сензация: Туристки се нахвърлиха на Слави Трифонов, искат го!”

  1. Plamen

    юли 06. 2014

    Може и да го искате и да го налазвате, ама няма да Ви го дадем. Ние си го обичаме, защото е сред малкото достойни хора, притежаващи гражданска позиция и способност да стоят зад това, което са казали. В нашата измислена треторазрядна република, такива хора са кът. Така че, оставете ни ги, защото само те ни останаха.

Добавете коментар