Поп фолк дивата Анелия постави нечуван ултиматум на „Пайнер”!

Певицата Анелия дотолкова се е взела на сериозно, че вече има претенции до небето, недоволстват колежките й от бранша.

Чаровната изпълнителка често преминавала през коридорите на музикалната компания като торнадо, без дори да поздрави колежките си, сякаш са въздух или пък да каже една добра дума за някои от техните постижения в музикалната им кариера, припомни HotArena.net.

[caption id="attachment_318612" align="alignright" width="300"]Анелия постави ултиматум на "Пайнер" Анелия постави ултиматум на "Пайнер"[/caption]

Родената в Стара Загора певица е второто сигурно име, което ще участва на турнето на „Пайнер”. Бившата съпруга на шефа на „Локомотив Пловдив” Коко Динев дотолкова е навирила нос заради предстоящото си участие, че е поискала от шефа си Митко Димитров тя да закрива концертите в градовете, където ще се провежда турнето, научи Kluiki.bg.

31-годишната изпълнителка на „Погледни ме в очите” иска да отнеме тази привилегия от колежките си Преслава и Галена. Преси имаше тази чест на последното турне на „Пайнер”. Сега обаче Анелия иска за отнеме това право от годеницата на пернишкия бизнесмен Георги Станоев –Малката Бирма. Сериозна надпревара се очертава между нея и Галена за призовото отличие.

Родената в Смядово по паспорт Галина, по-известна като Галена виждала себе си в тази роля. Да, но тя донакъде има това право. Галена е сред най-вървежните певици, носи най-големи приходи на „Пайнер” и заслужено иска тя да пее последните песни на концертите.

Двубоят между Анелия и Галена няма да бъде от лесните, още повече, че и двете певици са решени да не отстъпват и до край да отстояват това, което смятат за правилно, твърдят близки до обкръжението на звездите.

Зевзеци пък предричат, че в „епичната” битка ще победи тази от двете, чието гадже се бръкне по-надълбоко в джоба си.

Дали това ще бъде бизнесмена Галин или пък спряганият за интимен приятел на Анелия - сина на бившата министърка Долорес Арсенова -милионерския наследник Калоян Арсенов, тепърва ще става ясно.