Румен Гунински забрави дните на изпитание, когато беше отвлечен от „Наглите” и продължи живота си

Румен Гунински – син се ожени на пищна церемония в Правец, където управлява баща му!

Една от най-младите жертви на „Наглите”, която така още не може да намери справедливост в българския съд, продължи живота си по възможно най-добрия начин. Кметският син от Правец се реши на най-важната стъпка в живота си. Пет години след като той и семейството му преживяха кошмара на 40-дневно пленничество Румен Гунински – син се врече на любимата си, научи kliuki.bg.

Румен Гунински - син се ожени

Въпреки, че е само на 25 години, младежът преценил, че красивата Лилия (която познаваме от ефира на „Фен ТВ”) е жената за него. Двамата се заедно от година, но са преценили, че искат да останат заедно завинаги.

Кметът на Правец – също Румен Гунински ожени сина си в пряк и преносен смисъл на думата. Той не само плати лазходите по пищното тържество в Хотел Риу Ризорт, но и проведе церемонията като длъжностно лице.

Румен Гунински - син се ожениРумен Гунински - син се ожени

На тържеството на двойката присъстваха и ВИП-гости като Валентин Златев, Тодор Стойков, Сашо Везенков, Васил Златев с половинките си, но младоженците избраха за кумове най-добрия приятел на Румен – Андрей и любимата му.

lili 6lililili4lili7lili8lili9lili10lili 2lili 3lili 5Румен Гунински - син се ожениРумен Гунински - син се ожени

Преди пет години Румен Гунински – син беше най-обикновен студент в НСА. Въпреки сериозните възможности на семейството му, колегите го приемат като скромно симпатично момче, което не се различава по нищо от тях. Една обикновена разходка с кучето му обаче се превърна в новина на деня.

Най-голямото изпитание в живота му приключи с щастлив край, макар студентът дълго време да се възстановява от стреса и медийното любопитство. Днес Румен Гунински – син изглежда улегнал и щастлив, причината се казва Лилия!