Никол Андонова се похвали със синчето си, което прилича не само на тати, но и копира неговия стил

Никол Андонова побърква Мария все още – дори без да прави нещо умишлено!

Певицата преживява трудни дни. Заканила се е да блесне отново на голяма сцена и според слуховете нейния Криси ще трябва да се раздели с няколко хилядарки, за да я пробута на турнето на „Пайнер”. Освен това Мария за пореден път се оказа сравнявана с Никол Андонова, а резултатът не е в нейна полза научи kliuki.bg.

За беда на изпълнителката, жената, която й отне съпруга, не само не се налага да върши чудеса, за да убеди хората, че се оженила по любов. Красавицата се радва и на приличен стандарт на живот, който дори да не е еднакъв с този на Мария, никак не е за подценяване.

Никол Андонова си позволява всяка екзотична дестинация, за която си е мечтала, освен това демонстрира вкус и стил, които понякога убягват на бившата й съперница.

Доказателство за това се намери дори и в стайлинга на децата им. Мъникът Ивайло също като сестра си Марая е истинско копие на татко си. Момченцето обаче има късмет. За разлика от кака не го гласят със златни и сребърни чепици. Неговата майка просто бавно и методично го шлифова, за да го превърне в малък господин.

[caption id="attachment_318636" align="aligncenter" width="173"]Ивайло е стилен,сладък и е одрал кожата на тате Ивайло е стилен,сладък и е одрал кожата на тате[/caption] ivaylo [caption id="attachment_318638" align="aligncenter" width="175"]Марая е чаровно детенце, което също много прилича на Митко, но... Марая е чаровно детенце, което също много прилича на Митко, но...[/caption] maraya maraya 2 maraya 3

Освен това Никол Андонова публикува прекрасни семейни снимки, които не говорят само за стила й, а и колко истинска любов има във връзката й.

[caption id="attachment_318642" align="aligncenter" width="300"]Никол Андонова се похвали с прекрасно семейство Никой няма основание да се подиграва на подобна семейна картинка[/caption]