Браво, момиче! Невероятният жест на Нина Добрев трогна България!

Браво, момиче! Невероятният жест на Нина Добрев трогна България!
4.9 (98.46%) 13 votes

Нина Добрев от години не живее в родината, но се показа като по-истинска българка от мнозина!

Прелестната актриса и най-известната българка по света Нина Добрев доказа, че не е само талантлива и красива, а и истински човек. Нина Добрев направи невероятен и трогателен жест, който просълзи сънародниците ни и няма как да не кажем: „Браво, Нина!“.

Макар да живее на другия край на света, Нина Добрев бе една от първите, които подкрепиха благотворителната кампания за набиране на средства за пострадалите и семействата на жертвите от страшните наводнения в Добрич и Варна.

Нина Добрев

Нина Добрев доказа, че е по-истинска българка от мнозина у нас

Нина Добрев веднага публикува на страницата си в Туитър съобщение, в което изразява огромната си тъга и подкрепа за пострадалите, и призовава всичките си фенове да изпратят кой, каквото може, за да се помогне на хората в бедстващите райони. Самата Нина Добрев вече е дала своя дан за сънародниците ни, като сумата, която е дарила, се изразява в пет цифрено число, разбира се, в долари.

„Страшни наводнения в България – в Аспарухово, Варна и Добрич. Моля се за всички българи и най-вече за семействата на пострадалите, както и за хората, останали без дом. Обичам ви и ви изпращам своите молитви всяка нощ. Моля всичките си познати и почитатели – дарете средства, за да може невинните хора да се възстановят и да помогнем да продължат нормално живота си“, написа Нина Добрев в Туитър.

Самата родителка на Нина Добрев, която е художничка, побърза да дари средства и да се включи към апела на дъщеря си. Михаела Добрева също разпространи призив в социалните мрежи и прие присърце страшната трагедия във Варна и Добрич.

След трогателната и благородна постъпка на Нина Добрев, със сигурност актрисата от „Дневниците на вамmира“ си спечели още повече симпатизанти в България, а по-възрастни хора не сдържаха сълзите си. „Браво, момиче! Дано да има повече млади българи, които да милеят за страната и сънародниците си като теб!“, пишеха потребители в мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

6 коментара по “Браво, момиче! Невероятният жест на Нина Добрев трогна България!”

 1. бойка

  юни 26. 2014

  Браво, прекрасна Нина!

 2. Elena Zheleva

  юни 26. 2014

  kolkoto e krasiva vanshno tolkova i krasiva i blagorodna e i dushata .Nina ti si nashta gordost

 3. Sisityy Slawewa

  юни 27. 2014

  <3

 4. Сара

  юли 07. 2014

  ТОВА МОМИЧЕ Е НЕВЕРОЯТНО.. Обожавам и нея и Иън, а и сега тази постъпка!!!! Личи си, че има американско самосъзнание, защото един българин никога не би направил такова нещо <33333

 5. Ина

  Ное. 29. 2014

  Тоосс,пъък– американците са толкоз стиснатии, и толкоз няяше да им пука, ако при тях беше станало нещо такова. Айй, стига глупости.

 6. Miaxx

  Дек. 15. 2014

  Колко благодарно момиче е Нина♥️❤️❤️

Добавете коментар