Нина Добрев от години не живее в родината, но се показа като по-истинска българка от мнозина!

Прелестната актриса и най-известната българка по света Нина Добрев доказа, че не е само талантлива и красива, а и истински човек. Нина Добрев направи невероятен и трогателен жест, който просълзи сънародниците ни и няма как да не кажем: "Браво, Нина!".

Макар да живее на другия край на света, Нина Добрев бе една от първите, които подкрепиха благотворителната кампания за набиране на средства за пострадалите и семействата на жертвите от страшните наводнения в Добрич и Варна.

[caption id="attachment_318649" align="alignright" width="295"]Нина Добрев Нина Добрев доказа, че е по-истинска българка от мнозина у нас[/caption]

Нина Добрев веднага публикува на страницата си в Туитър съобщение, в което изразява огромната си тъга и подкрепа за пострадалите, и призовава всичките си фенове да изпратят кой, каквото може, за да се помогне на хората в бедстващите райони. Самата Нина Добрев вече е дала своя дан за сънародниците ни, като сумата, която е дарила, се изразява в пет цифрено число, разбира се, в долари.

"Страшни наводнения в България - в Аспарухово, Варна и Добрич. Моля се за всички българи и най-вече за семействата на пострадалите, както и за хората, останали без дом. Обичам ви и ви изпращам своите молитви всяка нощ. Моля всичките си познати и почитатели - дарете средства, за да може невинните хора да се възстановят и да помогнем да продължат нормално живота си", написа Нина Добрев в Туитър.

Самата родителка на Нина Добрев, която е художничка, побърза да дари средства и да се включи към апела на дъщеря си. Михаела Добрева също разпространи призив в социалните мрежи и прие присърце страшната трагедия във Варна и Добрич.

След трогателната и благородна постъпка на Нина Добрев, със сигурност актрисата от "Дневниците на вамmира" си спечели още повече симпатизанти в България, а по-възрастни хора не сдържаха сълзите си. "Браво, момиче! Дано да има повече млади българи, които да милеят за страната и сънародниците си като теб!", пишеха потребители в мрежата.