Семейството на Крисия: Шокирани сме! Решението на Слави е абсурдно!

Семейството на Крисия: Шокирани сме! Решението на Слави е абсурдно!
4.2 (84%) 5 votes

Семейството на талантливата Крисия Тодорова скочи срещу намерението на Слави Трифонов!

Слави Трифонов вече наистина прекали. А това, което направи, накара семейството на талантливата, но твърде малка Крисия Тодорова, да скочи и да се противопостави на Дългия. Работата е там, че Слави Трифонов е взел решение, с което родителите и най-близките на Крисия не са съгласни. Нещо повече – те се зарекоха, че няма да позволят това да се случи.

Крисия

Семейството на Крисия скочи. Ролята на водеща ще изцеди докрай силите на момиченцето

А именно – Слави Трифонов да изцеди Крисия до ръба на припадъка. Защото Дългия шашна всички с абсурдното си решение да прави Крисия Тодорова водеща на шоуто „Гласът на България“. Разбира се, идеята Крисия да се появява ката вечер на екран, е провокирана от средствата, които Слави и телевизия bTV ще си докарат от нея. Безспорно Крисия е тази, която би могла най-успешно да вдигне рейтинга на формата и да засенчи конкуренцията на „X Factor“ по Нова телевизия, който ще се излъчва по същото време, съобщи вестник „Ретро“.

Дотук добре, само че Слави Трифонов сякаш забрави, че Крисия е още малко дете. Момиченцето е едва на 10 годинки, а паралелно с „Гласът на България“ ще трябва да участва в „Запознай се с малките“, както и да ходи на училище, за да не изостава с уроците. Всичко това е в състояние да изцеди силите на слон, камо ли на малко дете.

„Това е безумие! Пълен абсурд! Крисия и сега едва смогва с постоянните репетиции и „походи“ от Разград до София и обратно. Представете си какво ще бъде ако трябва да се изявява и като водеща?! А училището, с него какво правим?! Или детето ни ще трябва да тръгне по болници, изтощено от преумора и психически срив. Тая няма да я бъде! Не си даваме дъщерята!“, скочили потресени родителите на Крисия Тодорова, категорични, че малката няма и да припари до сцената на „Гласът на България“.

Притеснението на родителите на Крисия обаче се усилило десетократно, когато им съобщили, че на практика може и да не успеят да спрат решението на Слави Трифонов. Сладката Крисия имала подписан договор с bTV, което автоматично развързвало ръцете на телевизионните продуценти и те дори можели да наложат позицията на водеща на Крисия. В противен случай семейството й да отнесе яки неустойки.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

12 коментара по “Семейството на Крисия: Шокирани сме! Решението на Слави е абсурдно!”

 1. Joana Rubin

  юни 26. 2014

  ьтв да си гледат работата. да не им секне купона. щом се отнася за деца, не може те да решават. те са защитени в цял свят. това дете не е робинче на тъпите слуги в ьтв. така ще ги осъдим, че ще се озъбят. само да ми се обадят родителите – 0899 071 909.

 2. Joana Rubin

  юни 26. 2014

  не ми е работа, но мисля, че детето трябва да живее в София, ако ще работи още в предаването. не трябва едно толкова малко дете да пътува толкова често от Разград до София. мисля, че това е много безумно.

 3. Mitko Parashkevov

  юни 26. 2014

  това образаванвие бтв постоянно нарушава прлавата на гражданите имаше едно момиче с д0ефект което се изяви в бтв скоро говорих с него от събраните пари за лечението му в бтв от 2011 не е пролучило и стотинка показ-аха нви някакна благотворителност тякой да прознава тякой кайто е получил нещо от аспарухово

 4. Ani Nedelcheva

  юни 26. 2014

  В един друг формат в Нова телевизия използваха по същият начин едно друго малко момиченце и аз се възмущавах по същият начин както и сега!Става въпрос за Ахинора,която е дори по-малка от Крисия!Не разбирам родители,които искат на всяка цена да лансират децата си още от крехка възраст в шоубизнеса и съм солидарна с родителите на Крисия,че детето трябва да се занимава с преките си задължения и да играе на свобода!

 5. Mitko Parashkevov

  юни 26. 2014

  няма лошо родителите да искат детето да се изявиви но продуцентите са дръжни да изяснят че след всякао събитие идва следващо и там изявата няма да я има и съм 1000процента сигурен че това не е обяснено и тука идват травмите в псипхиката на детето… никой продуцент не струва кслкото една такава травма

 6. Filip Sahandjiev

  юни 26. 2014

  БЯХ ГЛОБЕН ЗЩОТО МОЕТО ДЕТЕ МИ ПОМАГАШЕ В СЕМ. ФИРМА'

 7. Име (задължително)

  юни 26. 2014

  Е, точно за това Господ е наказал Слави да няма деца! Не е възможно да си родител и да причиниш това на дете!

 8. Лена

  юни 30. 2014

  Слави, ако имаше как да печели от въздуха, който Крисия диша!!
  Егати наглия и алчен тип !!

 9. Евгени Томов

  юли 17. 2014

  Това са пълни глупости. Договорът с БТВ не е над българското законодателство, а то категорично забранява детския труд. БТВ не могат да задължат едно дете по абсолютно никакъв начин да работи, както и нито една фирма в България и ЕС.

 10. Име (задължително)

  юли 22. 2014

  Напишете вашия коментар тук…

 11. iosidaniel

  юли 22. 2014

  Няма ли кой да постави този алчен и самозабравил се лиглио на мястото му.Какъв договор и какви неустойки за 10 годишно дете.

 12. някой

  сеп. 03. 2014

  Тоя тряя да бъде съден! БиТиВи също! Кой нормален човек прави подобно нещо, да накара едно 10 годишно дете да направи нещо подобно ? Това е абсурд! Явих се на прослушване в „Гласът на българия“ и не ме одобри, защото съм бил с „Необработен“ глас- аз ,който уча в НМА 2-ра бакалавърска степен- първата ми е поп и джаз пеене, сега уча пиано и композиция! И тръгна да ми говори дори ,че не съм на ниво с аглийския- тоя , който не разбира грам английски!Като за капак каза,че съм неопитен – при положение ,че пея в църковен хор от 7 години! Абе какво да кажа- нагли егоцентрични телевизионни босове!

Добавете коментар