Мария Игнатова се раздели с "Господари на ефира" по не особено приятен начин!

След като Мария Игнатова бе свалена от "Господари на ефира", възникнаха множество въпроси. Те бяха породени главно от нейни фенове, които не разбираха защо продуцентите са решили да я сменят. С Мария рейтингът на предаването наистина беше в пъти по-висок от сегашния, но истината е, че Игнатова е поставила ултиматум на своите шефове, който е бил фатален за нея, научи Kliuki.bg.

Както стана ясно наскоро, Мария Игнатова за втора поредна година ще бъде водеща на X Factor. Той ще се проведе през есента, но кастингите стартират още идния месец. Блондинката е поставила условия да бъде освободена до края на годината, тъй като ангажиментите с музикалното шоу са наистина големи. От "Господари на ефира" обаче никак не им се е понравила идеята, тъй като Мария Игнатова правеше шоуто така популярно.

[caption id="attachment_318686" align="alignright" width="300"]Мария Игнатова се оказа уволнена от "Господари на ефира" Мария Игнатова се оказа уволнена от "Господари на ефира"[/caption]

В крайна сметка обаче двете страни така  и не са се разбрали и се говори, че Мария е била уволнена завинаги. Политика на предаването е да сменя водещите през известен период от време, но случаят с Игнатова не е такъв. Ръководният екип не е желал да се разделя с нея, но отношенията им са се обтегнали след ултиматума на хубавицата.

Тя все пак се раздели с "Господари на ефира" достойно. Дори рекламира във Фейсбук новите водещи Милица Гладнишка и Силвестър Силвестров. Румен Угрински също го отнесе покрай Мария Игнатова, тъй като да сменят само единия водещ не върви особено. Той обаче се очаква да бъде върнат догодина, докато за Мария това явно няма да стане.

Игнатова обаче едва ли страда много, защото тя без работа не остава. Още в понеделник ще тръгне на обиколка из България, където ще търси новите таланти на X Factor. Ангажиментът й към предаването свършва чак през декември, така че красавицата си е осигурила стабилен доход за остатъка от годината.