Минус 10 килограма за 5 седмици с диетата на фитнес инструктора Пол Кана!

Минус 10 килограма за 5 седмици с диетата на фитнес инструктора Пол Кана!
4 (80%) 4 votes

Диетата на фитнес инструктора Пол Кана гарантира категорично сваляне на посочените килограми, но без никакъв йо-йо ефект!

В дните преди лятната почивка на море, всички изведнъж се сещаме за тялото си и се мъчим да го вкараме във форма за отрицателно време. Принципно е добре да се грижим за него и да регулираме теглото си през цялата година, но малко са тези, които могат да се похвалят с това.

диетата на Пол Кана

Невероятни резултати гарантира диетата на Пол Кана

Точно затова диетата на фитнес инструктора Пол Кана предизвика истински бум в повече от 15 държави по света, а наскоро навлезе и у нас. Въпросната диета или хранителен режим на Пол Кана – всеки може да го нарича, както поиска, тъй като в него няма точно определени пропорции, е рядко успешно явление.

И не, защото е някакъв феномен, а просто защото храните в нея са подбрани наистина прецизно, а консумацията им е съчетана със задължителни кардио тренировки. Спортът и движението са основна част от диетата на фитнес инструктора Пол Кана.

Уникалната диета категорично забранява само закуската рано сутрин. Вместо нея се правят всекидневни кардио упражнения, които продължават от 30 минути до един час. Така горим мазнини най-ефективно, защото организмът ги набавя от мастните ни депа. След тренировката е добре да вземем студен душ за още по-добър ефект от нея. Чак след това е позволено да изпием до две чаши чисто горчиво кафе.

Диетата на Пол Кана има хиляди последователи

Диетата на Пол Кана има хиляди последователи

Колкото до храненето, то трябва да ядем не по 5-6 пъти, а само по 3 пъти на ден, но така, че да заситим организма си. При диетата на Пол Кана никога не бива да ставаме от масата гладни, но и не бива да преяждаме.

Позволените храни при диетата на фитнес инструктора Пол Кана са зелени зеленчуци, пилешко филе или телешко месо, но не пържени, риба, фасул, сурови ядки и кафяв ориз. Порциите определяме самите ние спрямо теглото, желанието за брой свалени килограми и физическото ни натоварване през деня.

Плодовете в тази диета не са забранени, но са сведени до минимум, заради фруктозата, която задържат и която пречи на горенето на мазнините.

Фитнес инструкторът Пол Кана е помогнал на хиляди хора и се кълне, че резултатите от диетата са гарантирани, но зависят изцяло от нас. Ако спазваме всичко точно, то след малко повече от месец ще се разхождаме по плажа олекнали с цели 10 килограма. А дано!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар