Алекс Раева се омъжва бременна?

Алекс Раева се омъжва бременна?
4.8 (95%) 4 votes

Алекс Раева е на седмото небе, твърдят нейните приятели! Съвсем скоро в живота й ще се случи най-прекрасното нещо!

Красивата певица Алекс Раева има повод за най-голямото щастие в живота на всяка жена. А това е именно бременността. Това вещаят слуховете, които пращат хубавицата бременна във втория месец, дочу и Kliuki.bg.

„Напоследък Алекс е толкова щастлива, та се питаме за причината. Когато стана дума за деца, тя отклони темата. Почти съм сигурен, че очаква бебе, но не иска да го разгласява от суеверие, а и все още няма брак.“ – разкрива един от познатите на певицата.

Алекс Раева може да се появи бременна на своята сватба , което би било сензация за всички!

Алекс Раева може да се появи бременна на своята сватба , което би било сензация за всички!

Алекс Раева е сгодена от няколко месеца за човек, в когото е лудо влюбена. Диджей Дончо я прави изключително щастлива и има огромна вероятност Алекс да бъде бременна на самата сватба. Певицата споделя, че даже е позакъсняла с формирането на семейство, защото вече е над 30-годишна възраст.

„Можех да бъда съпруга още преди години, но тогава пък не бях срещнал Дончо. Той е любовта, за която винаги съм мечтала. Не си представям да живея с друг мъж. Щастието е нещо много субективно, но за мен именно това е да си щастлив – с любимия човек.“ – споделя Алекс Раева.

Ако слуховете се оправдаят, то наистина ще бъде много интересно да видим Алекс Раева в булчинска рокля и огромен корем. Дано щастието озари това бъдещо семейство!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Алекс Раева се омъжва бременна?”

  1. уляна

    юни 28. 2014

    тя е мн готина, дано да си има детенце!

Добавете коментар