Алекс Раева е на седмото небе, твърдят нейните приятели! Съвсем скоро в живота й ще се случи най-прекрасното нещо!

Красивата певица Алекс Раева има повод за най-голямото щастие в живота на всяка жена. А това е именно бременността. Това вещаят слуховете, които пращат хубавицата бременна във втория месец, дочу и Kliuki.bg.

"Напоследък Алекс е толкова щастлива, та се питаме за причината. Когато стана дума за деца, тя отклони темата. Почти съм сигурен, че очаква бебе, но не иска да го разгласява от суеверие, а и все още няма брак." - разкрива един от познатите на певицата.

[caption id="attachment_318708" align="alignright" width="300"]Алекс Раева може да се появи бременна на своята сватба , което би било сензация за всички! Алекс Раева може да се появи бременна на своята сватба , което би било сензация за всички![/caption]

Алекс Раева е сгодена от няколко месеца за човек, в когото е лудо влюбена. Диджей Дончо я прави изключително щастлива и има огромна вероятност Алекс да бъде бременна на самата сватба. Певицата споделя, че даже е позакъсняла с формирането на семейство, защото вече е над 30-годишна възраст.

"Можех да бъда съпруга още преди години, но тогава пък не бях срещнал Дончо. Той е любовта, за която винаги съм мечтала. Не си представям да живея с друг мъж. Щастието е нещо много субективно, но за мен именно това е да си щастлив - с любимия човек." - споделя Алекс Раева.

Ако слуховете се оправдаят, то наистина ще бъде много интересно да видим Алекс Раева в булчинска рокля и огромен корем. Дано щастието озари това бъдещо семейство!