Диляна Попова е категорична, че ще гледа детето си сама!

Сензационното разкритие, че бременната Диляна Попова и актьорът Асен Блатечки се разделиха тъкмо преди раждането на общото си дете, хвърли в шок феновете, а и познатите им. Факт е, че Асен Блатечки от близо седмица се е върнал в стария си дом при семейството си, а Диляна Попова живее в огромния си апартамент - сама.

Тук обаче няма скандал, нито лоши чувства. Защото решението за раздялата е взето от двамата, дори Диляна Попова първа е предложила на Асен Блатечки да се прибере при съпругата си.

[caption id="attachment_318738" align="alignright" width="300"]Диляна Попова Диляна Попова се чувства много по-спокойна сега[/caption]

"Раздялата с Асен беше неизбежна. Не можехме да продължим. Да, влюбихме се, беше прекрасно. Но тръпката не е всичко, когато възнамеряваш да живееш с даден човек и да създавате семейство. Когато сте под един покрив, винаги излизат онези важни неща от характерите и начина на мислене, които са определящи за бъдещето ви. И с Асен установихме, че се обичаме, но сме твърде различни като начин на живот и представи за хубаво прекарано време, ако щеш", това споделила Диляна Попова пред най-близките си приятелки, разкри една от тях пред столична медия.

Красивата манекенка се чувствала далеч по-комфортно и спокойна без да живее в един дом с Асен Блатечки, тъй като по този начин двамата щели да запазят добрите си отношения и да се грижат за детето си, макар и поотделно.

Асен Блатечки, който видимо се терзаеше от факта, че напусна жена си и щерка си, вече също е спокоен, а усмивката се върна на лицето му, коментират колеги от театъра. Катерина Горанова моментално позволила на благоверния си да се върне у дома, а малката Катя била повече от щастлива.

Разбира се, и двете били наясно, че семейството им ще се увеличи с още едно човече, но нито една от тях нямала нищо против. "Катерина е толкова свестен човек, че ще е първата, която ще насърчи Асен Блатечки да вижда бебето си и да се грижи да него. Двамата с Диляна Попова изживяха наистина огнена тръпка, но семейството и домът са нещо различно", разказват колеги на Асен.

Тези дни актьорът бе засечен на улицата заедно с жена си, която не се поколеба да прегърне и целуне публично. А Диляна Попова си спести страданията от излишните бъдещи разпри и ревности, които й бяха гарантирани ако беше решила да продължи с Асен Блатечки.