Трогателно! Те просълзиха семейството на 2-годишната Бети

Трогателно! Те просълзиха семейството на 2-годишната Бети
5 (100%) 3 votes

Малката Бети получи голяма подкрепа от две музикални компании!

Трогателен жест на „Диапазон рекърдс“ и „Ара мюзик“ просълзи семейството и всички близки на 2-годишното болно момиченце Бети от гр. Кюстендил. Двете компании изпращат свои изпълнители да пеят на благотворителен концерт в град Дупница, приходите от който ще бъдат причислени към сумата за лечение на детето, научи Kliuki.bg от свой източник.

Тези три певици и още няколко техни колеги ще подкрепят болната Бети

Тези три певици и още няколко техни колеги ще подкрепят болната Бети

Бети страда от коварното заболяване В-лимфобна левкемия. Гъба-убиец тормози кръвта на момичето, което предизвиква жестоко гниене и разяждане на организма му. Детето ще трябва да се подложи на спешно лечение в САЩ, тъй като у нас, а и в цяла Европа, няма необходимата апаратура за тази цел. Паричната сума, искана от американските медици, обаче е огромна. Тя е между 500 хил. и 1 млн. долара. Семейството на Бети не разполага с подобни финансови средства и затова се организира концертът в Дупница.

BetiТой ще бъде открит от Алисия, а след това ще се появят на сцената също Анна, Славена, Дебора, Джина Стоева, Ивена, Гергана Димова и Ангел. „Ара мюзик“ и „Диапазон рекърдс“ получават подкрепата на Община Дупница, както и на „Мюзик Лазер Шоу“. Цената на билетите за този концерт, който ще се състои в Спортната зала на града в понеделник /30 юни/, е 5 лева. Началото е 20:00 часа и всички звезди от двете музикални компании призовават колкото се може повече хора да посетят събитието.

Kliuki.bg се присъединява към призивите и моли своите читатели, които имат тази възможност, да присъстват на благотворителния концерт в Дупница, за да помогнем на Бети да живее!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

4 коментара по “Трогателно! Те просълзиха семейството на 2-годишната Бети”

 1. Кица Горчева

  юни 28. 2014

  Ами да помогна и аз. Детето да пие сода бикарбонат с лимонов сок и джинджифил.

 2. zizi

  юни 28. 2014

  кицо, дано да не ти идва до главата-лимон и джинджифил едва ли ще помогнат. А КЪДЕ СА ИНСТИТУЦИИТЕ , КОИТО ТРЯБВА ДА СА АНГАЖИРАНИ С ПРОБЛЕМИТЕ НА СВОИТЕ ГРАЖДАНИ! Омръзнало ми е да ги гледам как се джавкат на екрана, а народа мре! Поне за децата се погрижете г-да и г-жи от високата власт

 3. Име (задължително)

  юли 09. 2014

  Напишете вашия коментар тук…

 4. Леа

  юли 12. 2014

  Такава диагноза не съществува, такова заболяване не съществува и няма нито една медицинска манипулация от здравен характер на подобна цена в света. Не знам дали сте забелязали, но до ден днешен става дума, че се искат пари от американците, от „една американска клиника“, но никога не е казано коя е клиниката, дори в кой щат се намира.
  С едно дете се прави гигантска схема за открадване на невиждана досега сума. И тази измама ще бъде разкрита!

Добавете коментар