Малката Бети получи голяма подкрепа от две музикални компании!

Трогателен жест на "Диапазон рекърдс" и "Ара мюзик" просълзи семейството и всички близки на 2-годишното болно момиченце Бети от гр. Кюстендил. Двете компании изпращат свои изпълнители да пеят на благотворителен концерт в град Дупница, приходите от който ще бъдат причислени към сумата за лечение на детето, научи Kliuki.bg от свой източник.

[caption id="attachment_318754" align="alignright" width="300"]Тези три певици и още няколко техни колеги ще подкрепят болната Бети Тези три певици и още няколко техни колеги ще подкрепят болната Бети[/caption]

Бети страда от коварното заболяване В-лимфобна левкемия. Гъба-убиец тормози кръвта на момичето, което предизвиква жестоко гниене и разяждане на организма му. Детето ще трябва да се подложи на спешно лечение в САЩ, тъй като у нас, а и в цяла Европа, няма необходимата апаратура за тази цел. Паричната сума, искана от американските медици, обаче е огромна. Тя е между 500 хил. и 1 млн. долара. Семейството на Бети не разполага с подобни финансови средства и затова се организира концертът в Дупница.

BetiТой ще бъде открит от Алисия, а след това ще се появят на сцената също Анна, Славена, Дебора, Джина Стоева, Ивена, Гергана Димова и Ангел. "Ара мюзик" и "Диапазон рекърдс" получават подкрепата на Община Дупница, както и на "Мюзик Лазер Шоу". Цената на билетите за този концерт, който ще се състои в Спортната зала на града в понеделник /30 юни/, е 5 лева. Началото е 20:00 часа и всички звезди от двете музикални компании призовават колкото се може повече хора да посетят събитието.

Kliuki.bg се присъединява към призивите и моли своите читатели, които имат тази възможност, да присъстват на благотворителния концерт в Дупница, за да помогнем на Бети да живее!