И тя в отбора: Цветелина Грахич напомпа джуки със силикон!

И тя в отбора: Цветелина Грахич напомпа джуки със силикон!
5 (100%) 3 votes

Цветелина Грахич тотално се обезобрази

Босненската певица Цветелина Грахич няма вече свое място по тялото си. Певицата от шоуто на Слави Трифонов Цветелина Грахич е привлечена от пластичните интервенции и не минава и месец, без да си направи някоя и друга корекция.

Цветелина Грахич се обезобрази тотално

Цветелина Грахич се обезобрази тотално

Това прилича на пристрастяване, както ония кукли Барби по света, които искат да приличат на пластмасовия си идол, шушукат обезпокоително нейните колеги.

22-годишната Цветелина Грахич обаче хич не й пука за хорското мнение. Въпреки крехката си възраст, броя на хирургическите корекции по нея е внушителен, научи HotArena.net.

Беквокалистката в „Шоуто на Слави” е известна с непостоянството си. Булевардната клюка донесе, че скандалната певица често скачала и изскачала от леглото на колегата си Георги Милчев-Годжи.

Двамата единствено от бенда на Дългия заминаха на презокеанско турне в Америка и малко се забавиха с пътя си назад, към родината. След което Цветелина Грахич дотолкова се разглезе, че непрекъснато закъсняваше за работа, припомни Kluili.bg.

Това пък толкова ядоса авторитарния й шеф, че той се закани да я уволни. Но скандаълт се потуши и гневът на Слави премина като лятна буря. Скоро след това, на сцената, пред очите на милиони зрители дясната ръка на Слави Трифонов предложи на босненската хубавица брак. Цветелина Грахич толкова се зарадвала от този неочакван жест, че напористо прегърна и разцелува Годжи.

Но малко след това отношенията между двамата отново за буксуваха. Защото босненката упорито пускаше слуха, че гаджето й е млад, богат бизнесмен, който тя не иска да показва публично.

После пък немирницата показа поредната си тръпка, която се оказа не милионер, а музикант, при това ром. Влюбеното момче често чакал любимата си пред студиото, което тотално опъвало нервите на шефа й Слави Трифонов.

Кой в края на краищата мачка чаршафите на 22-годишната ексцентрична певица, не е ясно. Но че има безброй корекции по лицето, тялото, бюста, скулите и дори на носа е неоспорим факт.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “И тя в отбора: Цветелина Грахич напомпа джуки със силикон!”

  1. az

    юни 28. 2014

    видяла жабата, че подковават коня, и тя вдигнала крак

Добавете коментар