Джена направи невероятен жест и показа, че има огромна душа! Певицата отдавна се слави като безкрайно човечна и сега го доказа отново!

Браво на Джена, която доказа, че за нея парите не са всичко. Има неща, които са далеч по-важни и това е състраданието към болката на хората. Джена го показа, дарявайки близо 6 хил. лева на пострадалите във Варна след потопа миналата седмица, научи Kliuki.bg.

"Джена е личност, каквато трудно вече се среща в наши дни. Зад красивата й външност се крие едно огромно сърце, което винаги е готово да помогне на ближния. Джена е живото доказателство за красота, интелект и доброта в едно." - разкрива една от старите познати на певицата.

[caption id="attachment_318784" align="alignright" width="300"]Джена трогна Варна с огромна сума за пострадалите от наводнения Джена трогна Варна с огромна сума за пострадалите от наводнения[/caption]

Парите, които Джена дари, са от участието й в нощен варненски клуб наскоро, съобщава телевизия "Планета". Хубавицата е използвала възможността, че гостува в морската ни столица, за да помогне на жителите на квартал "Аспарухово", както и на опечалените близки на загиналите. Една постъпка, която е много достойна, тъй като такава голяма сума наведнъж идва много добре на благотворителната кампания. Парите са били преведени още на следващия ден след участието й.

За добрата душа на Джена се говори от доста години. Малцина са тези, които знаят, че тя участва активно в доста благотворителни концерти и подпомага с пари различни домове за сираци. Дори се говори, че именно това й качество е накарало годеникът й Джино да се реши на сватба с нея. Както е известно, двамата смятат да сложат халките в края на годината, но церемонията ще бъде в САЩ.

Разбира се, и други звезди не останаха безучастни към варненската трагедия, както и към тази в Добрич. Както Kliuki.bg вече писа, дует "Ритон", Нина Добрев и Йорданка Христова също подкрепиха пострадалите от големите наводнения в Североизточна България.