Николета Лозанова е шокирана! Валери Божинов остава единственият източник на доходи в семейството! Това едва ли се нрави на красавицата!

Николета или още известната като Ни Ло е в шок от новината, че може би отново е безработна. Както се пише и в изданието "Лайфстайл", не след дълго от започването на телевизионната си кариера като водеща по ТВ 7, Николета Лозанова и нейното "Поверително" са към своя край. Носи се слух, че това е една от най-скъпите продукции в представената телевизия и от началото на следващия месец се спира излъчването на предаването на Николета Лозаонова. А и заплатата на известната Николета Лозанова беше нечувано висока. Затова, предвид проблемите около телевизията и всички скандали с ТВ7, е почти сигурно, че Ни Ло остава без работа.

[caption id="attachment_318802" align="alignright" width="300"]Николета Лозанова е в шок, защото семейството го закъса за пари сериозно Николета Лозанова е в шок, защото семейството го закъса за пари сериозно[/caption]

Не знаем дали това я тревожи или тя разчита изцяло на издръжката на футболиста Валери Божинов. Както знаем, те се раязделиха, после пак се събраха, след многото скандали между тях. Двамата имат дете - малката Никол, и последно пак живеят заедно. Кариерата на Валери не може да се каже, че е в разцвета си, предвид факта, че Валери Божинов от голяма надежда в Италия се завърна в България да играе за родното ни първенство, въпреки че е още доста млад и има време преди да се оттегли от футбола, напомня Клюки.бг.

Дали доходите от българското първенство по футбол ще са достатъчни за издръжката на семейство Божинови, които са известни с високия си стандарт и луксозен живот, скоро ще се забележи. Истината е обаче, че Николета едва ли ще се задоволи само с парите на мъжа си, защото това означава да се завърне към стария си начин на живот от времето в Италия, когато беше държанка на Валери.