Малина изненада всички с намек за бременност, въпреки леко напредналата й вече възраст!

Певицата Малина изуми обществеността. Твърде възможно е тя да стане майка отново, макар наскоро да навърши 47 години, научи Kliuki.bg. Това стана ясно след интервю на фолк дивата пред "Всеки ден", в което не отрича бременността си, нито я признава. Повечето й фенове обаче възприеха отговора на Малина за положителен и че тя се стяга отново да гледа дете.

Малина вече има една рожба. Това е синът й от бившия й съпруг, който обаче вече е доста голям и може почти сам да се грижи за себе си. Затова певицата през последната година се бе отдала изцяло на кариерата си, но се оказа, че любовта не я е подминала и този път.

[caption id="attachment_318807" align="alignright" width="300"]Не е за вярване, но Малина може да има ново дете, въпреки възрастта си Не е за вярване, но Малина може да има ново дете, въпреки възрастта си[/caption]

От месеци се говори за новия възлюбен на Малина, но тя упорито го пази в тайна. Дори преди известно време се появи информация от фалшив Фейсбук профил на фолк дивата, в който се казваше, че Малина е сгодена. В крайна сметка това се оказа лъжа и измама, но мъж до Малина със сигурност има и именно той е бащата на евентуалното й бъдещо ново дете.

По принцип е рисковано за всяка жена да носи в утробата си бебе на подобна възраст. След 45 години повечето дами забравят за майчинството, но Малина отдавна е доказала, че има широки възгледи и винаги е била различна от масата българи и хора по принцип.

Очакват се подробности относно бременността на Малина и дали действително я има. Вероятността е огромна, считат мнозина. Със сигурност певицата би била щастлива да роди от своя приятел, тъй като непрекъснато демонстрира колко е щастлива с него. Говори се, че той е малко по-млад от нея, така че няма да е чудно да стане татко с бебе от Малина.