Защо Бен Афлек още желае Джей Ло?!

Защо Бен Афлек още желае Джей Ло?!
5 (100%) 5 votes

Бен Афлек още изпитва нешо към Дженифър Лопес!

Защо Бен Афлек още страда за Джей Ло, това пишат и в изданието „Лайфстайл“, а този слух се разпространи от Моли Блум. Тя е писателка, която описва живота на различни знаменитости, клюки, подробности и различни пикантерии.

Въпреки че днес Бен Афлек и Джей Ло са официално разделени, всеки има своя живот. Бен е женен за красивата си колежка Дженифър Гарднър, с три деца, а Джей Ло има близнаци и се развива професионално. Последното й постижение е поканата да открие с песен Световното по футбол, Бразилия 2014.

Джей Ло е една от най-силните любови на Бен Афлек

Джей Ло е една от най-силните любови на Бен Афлек

Според писателката обаче именно под влияние на алкохол, наркотици или други стимуланти хората са най-открити. А именно докато играел хазарт, Бен Афлек много често разказвал за любовната си афера с привлекателната латино дива. Точно нейното очарователно тяло много липсвало на Бен, явно понеже той често говорел за него, с което подсказвал, че тя още е в мислите му.

А от там писателката Моли Блум си правила извода, че Бен Афлек не е прежалил бившата си любов с гласовитата Джей Ло. А може ли да се забрави лесно изкусителка като Дженифър Лопес, но пък семейният живот с Гарднър изглежда също чудесен. Затова може би писателката Блум е преувеличила леко слуха.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Защо Бен Афлек още желае Джей Ло?!”

  1. любител

    юни 28. 2014

    може ли да се забрави апетитния задник на Джей Ло!!!!

Добавете коментар