Фатален удар за Валери Божинов! Николета е в шок

Фатален удар за Валери Божинов! Николета е в шок
5 (100%) 4 votes

Тежки дни настъпиха за Валери Божинов, футболистът е сломен!

Наистина тежки дни настъпиха за футболиста Валери Божинов, който получи фатален удар. Животът на Валери Божинов и на цялото му семейство е на път да се преобърне на 180 градуса, но за жалост, не в тяхна полза. А Николета Лозанова вместо да подкрепя съпруга си, е изпаднала в шок и обмисля варианти за спасение.

Оказа се, че Валери Божинов е изправен пред фалит. И то такъв огромен фалит, който може да го доведе до просешка тояга. Защото съпругът на Николета Лозанова е съден от бившия си спортен клуб „Спортинг“ /Лисабон/ за колосалната сума от 30 милиона евро.

Валери Божинов

Валери Божинов е изправен пред фалит, Николета се спасява

„Спортинг“ съди Валери Божинов и настоящия му футболен клуб „Левски“ за нарушаване на клаузи по договора, който Валери Божинов е имал с тима. След като новината се разчу, спортни анализатори изпаднала в потрес, тъй като ако „Спортинг“ реално осъди Валери Божинов, това ще срине изцяло не само него, а целия клуб „Левски“. Разбира се, положението за семейство Божинови ще бъде най-страшно.

Самият Валери Божинов не може да си намери място от ужаса, който го сполетя, разкриват негови съотборници. А лошото е, че напоследък той не получава необходимата му подкрепа дори от човека, на когото разчита най-много – именно Николета Лозанова.

Щом научила за страшната заплаха да остане без пукната стотинка, Николета Лозанова изпаднала в шок и трескаво започнала да търси варианти за спасение – преди всичко собствено спасение обаче. Тя все по-често вдигала скандали на Валери Божинов и го обвинявала за всичко, което се случва.

„Няма да се учудим ако още преди да свърши делото със „Спортинг“, Николета си бие камшика и хукне към поредния милионер, за да спасява кожата си. Още повече, че и нейният стол в телевизия ТВ7 се клати здраво и от есента продуцентите могат да спрат предаването й“, разкриха близки до семейство Божинови.

Ако Николета наистина постъпи така, то Валери Божинов ще понесе най-страшния удар – да остане без пари и да изгуби жената, заради която провали предишното си семейство с Алисия и дори кариерата си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Фатален удар за Валери Божинов! Николета е в шок”

 1. 9

  юни 29. 2014

  Няма нищо Николета ще го издържа хахахахахах. Пак ще и се наложи да ходи по конкурси само че този път няма как да я огрее, а да може ама на конкурси за застаряващи пишман водещи.

 2. симеон

  юни 29. 2014

  ай горките….няма да има луксозни почивки, пищни празници , скъпи дрешки и….. какво ще показва във фейса николетка

 3. 123

  юни 30. 2014

  Валери щом слуша тая малоумница така му се пада, тя няма акъл за себе си на него дава, хак да му е.

Добавете коментар