Тежки дни настъпиха за Валери Божинов, футболистът е сломен!

Наистина тежки дни настъпиха за футболиста Валери Божинов, който получи фатален удар. Животът на Валери Божинов и на цялото му семейство е на път да се преобърне на 180 градуса, но за жалост, не в тяхна полза. А Николета Лозанова вместо да подкрепя съпруга си, е изпаднала в шок и обмисля варианти за спасение.

Оказа се, че Валери Божинов е изправен пред фалит. И то такъв огромен фалит, който може да го доведе до просешка тояга. Защото съпругът на Николета Лозанова е съден от бившия си спортен клуб "Спортинг" /Лисабон/ за колосалната сума от 30 милиона евро.

[caption id="attachment_318863" align="alignright" width="300"]Валери Божинов Валери Божинов е изправен пред фалит, Николета се спасява[/caption]

"Спортинг" съди Валери Божинов и настоящия му футболен клуб "Левски" за нарушаване на клаузи по договора, който Валери Божинов е имал с тима. След като новината се разчу, спортни анализатори изпаднала в потрес, тъй като ако "Спортинг" реално осъди Валери Божинов, това ще срине изцяло не само него, а целия клуб "Левски". Разбира се, положението за семейство Божинови ще бъде най-страшно.

Самият Валери Божинов не може да си намери място от ужаса, който го сполетя, разкриват негови съотборници. А лошото е, че напоследък той не получава необходимата му подкрепа дори от човека, на когото разчита най-много - именно Николета Лозанова.

Щом научила за страшната заплаха да остане без пукната стотинка, Николета Лозанова изпаднала в шок и трескаво започнала да търси варианти за спасение - преди всичко собствено спасение обаче. Тя все по-често вдигала скандали на Валери Божинов и го обвинявала за всичко, което се случва.

"Няма да се учудим ако още преди да свърши делото със "Спортинг", Николета си бие камшика и хукне към поредния милионер, за да спасява кожата си. Още повече, че и нейният стол в телевизия ТВ7 се клати здраво и от есента продуцентите могат да спрат предаването й", разкриха близки до семейство Божинови.

Ако Николета наистина постъпи така, то Валери Божинов ще понесе най-страшния удар - да остане без пари и да изгуби жената, заради която провали предишното си семейство с Алисия и дори кариерата си.