Довърши Христина: Вижте с коя красавица заживя Благой Георгиев!

Довърши Христина: Вижте с коя красавица заживя Благой Георгиев!
5 (100%) 3 votes

Благой Георгиев окончателно довърши съпругата си Христина!

Футболистът Благой Георгиев прекали татално. Той окончателно довърши и без това съсипаната си съпруга Христина като я заряза с детето им и отиде да живее с умопомрачителната красавица Оля Абрамович. Руската манекенка открай време не криеше симпатията и влечението си към родния футболист. А като разбра за това, Благой Георгиев моментално хукна при нея.

Привидно набожният Благой Георгиев в момента се намира в Москва, където усилено търси къща за себе си и Оля Абрамович. Докато рухналата от болка и обида негова съпруга Христина не знае как да обясни на детето им, че таткото ги е напуснал. Това разкриха близки до семейството на футболиста, пише Хотарена.нет.

Благой Георгиев

Благой Георгиев търси къща за себе си и Оля Абрамович

„Всичките му близки са в потрес. Те не могат да проумеят какво става с Благой Георгиев, че се държи като болен човек. Защото това е болест – манията му към жените и креватната гимнастика. Дори според психолози Благо Джизъса има нужда от терапия и задължително лечение, защото поведението му е неадекватно“, разказват познати на футболиста.

Припомняме, че само преди седмица страната гръмна с новината за изневярата на Благой Георгиев с бившата годеница на Христо Сираков Биляна Евгениева. Двамата бяха засечени от папараци в дискотека, а след това насред една от централните магистрали, на която се целуваха, без да им пука от нищо.

Красивата Оля Абрамович завъртя главата на Благо Джизъса

Красивата Оля Абрамович завъртя главата на Благо Джизъса

Хубавицата си падаше по Благой отдавна

Хубавицата си падаше по Благой отдавна

Ударът за Христина, която години наред прощаваше изневерите на Благой Георгиев, е страшен. Още повече, че докато футболистът пръска луда пари – около 5 000 на ден, за да задоволява капризите на Оля Абрамович, Христина и детето му тънат в мизерия.

Христина е съсипана заради връзката на Благой с Оля

Христина е съсипана заради връзката на Благой с Оля

Приятелки на младата родителка разкриха, че тя е стигнала дотам да търси пари на заем от близки и познати, докато Благой Георгиев си живее като цар. В тази ситуация разводът на Благой Георгиев и Христина е почти сигурен, защото съпругата му едва ли ще търпи тези унижения и ден повече.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Довърши Христина: Вижте с коя красавица заживя Благой Георгиев!”

  1. елена

    юни 29. 2014

    Христина е много по-хубава от тая с напомпаните жуки. Какъв е тоя бе, уж бил набожен, да не е преминал към исляма-само там може да имаш 3-4 жени наведнъж, но си длъжен да ги издържаш и да се грижиш за всяка една от тях. Пореден тъпанар с пари!

Добавете коментар