Мика Стоичкова разкри нечувани истини за раздялата с Иво

Мика Стоичкова разкри нечувани истини за раздялата с Иво
5 (100%) 4 votes

Мика Стоичкова взриви зрителите с невероятни признания

Дъщерята на модерния ляв Мика Стоичкова открехна душата си в предаването на Николета Лозанова „Поверително на NL”. Преди известно време между двете се появи сблъсък, сега „томахавките са заровени”, припомни HotArena.net.

Наследницата на Христо Стичков заяви в прав текст, че е възпитана да казва нещата директно, както ги чувства. Но според булевардната мълва занимаващата се с дизайн девойка дори поканила НиЛо да й промоцира поредната линия от модни дрехи и затова пожарът бил потушен.

Мика Стоичкова разкри истината за раздялата си с Иво

Мика Стоичкова разкри истината за раздялата си с Иво

Съпругата на футблолиста Валери Божинов, която също не си поплюва в приказките клекнала, тъй като предаването й отива в историята, заради финансовия катаклизъм на медията ТВ7, а и поради ниския му рейтинг.

Темата на разговора се оказа гореща – истината за раздялата между Мика Стоичкова и гаджето й актьора Иво Аръков, разбра Kluiki.bg. Щерката на футболната ни легенда заяви, че поводът не е изневяра или грубо отношение на Иво към нея.

Напротив, категорична беше Мика Стоичкова, момчето било изключително земно, романтично и вместо банални есемеси й четял творбите на вечния Шекспир и й посвещал стихове. Освен тези ценни качества, все по-изчезващи от комерсиалното ни общество, любимият я изненадвал с красиви жестове и правил така да се чувства специална.

Мика Стоичкова заяви пред зрителите си, че двамата се разделили най-вече заради хорските приказки. Някои от тях, които Мика считала за искрени приятели толкова внушавали, че Иво Аръков е лицемер и е с нея само заради изгодите от известното й семейство, както и заради материалните благини, че разсъхнали отношенията им.

Баща й напротив, бил за връзката й с Иво, много го харесвал, одобрявал го за зет и непрекъснато я съветвал повече да си говорят и да следва сърцето си, а не да се води по ума на хората.

Освен нездравословните сплетни, друга причина за обтягане на отношенията били различните им ангажименти. Тя често пътувала до Америка по работа, а Иво бил зает в театъра.

Мика Сточкова призна, че е с труден характер и е настроена да постига всичко заради своите лидерски черти. Въпреки това не е възпитана от родителите си да получава всичко наготово, а да го има с упоритост и труд.

Мика Стоичкова е категорична, че двамата с Иво си остават приятели и често си говорят по телефона. От това се подразбра, че двамата най-вероятно ще дадат втори шанс на връзката си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Мика Стоичкова разкри нечувани истини за раздялата с Иво”

  1. уууууу

    юни 29. 2014

    двамата най-вероятно ще дадат втори шанс на връзката си.-да бе, да!

Добавете коментар