Николета Лозанова е на път да преобърне представите ни за красивите жени жена

Николета Лозанова се е нацелила трайно в студентската скамейка. Николета Лозанова е на път да разбие внушеното ни становище, че по принцип красивите жени си остават само хубавици, без да се промени качеството на сивото вещество в главите им.

[caption id="attachment_318885" align="alignright" width="300"]Николета Лозанова май ще става студентка?! Николета Лозанова май ще става студентка?![/caption]

Не един и два вица са разказвани, как хубавиците се славят само с прелести, които предизвикват мокри сънища у мъжете, но пък умствените им заложби остават завинаги някъде между първи и трети клас. Николета Лозанова обаче е на път да разбие статуквото, че чаровниците са по принцип глупави.

Последната война, която красивата съпруга на футболиста Валери Божинов оформи с устатия ексцентрик Иван Ласкин бе именно на тази тема – нейните интелектуални качества, както и ниското качество на предаването, която моделката води по ТВ7.

Актьорът в типичния си саркастичен стил остро критикува „Поверително от NL” и заяви, че по-скоро е съгласен да му се извади „зъб отзад”, отколкото да гледа тъпите изцепки на манекенката от синия екран.

Николета Лозанова му отвърна, колкото умее, но в полемиката героят ще бъде Иван Ласкин. Милион посетители на Фейсбук адмирираха отправените реплики на съпругът на Алекс Сърчаджиева към манекенката, припомни Kluiki.bg.

Затова Николета Лозанова ще им докаже, че не са прави и се цели да победи на един друг фронт- науката, научи Kluiki.bg. Тези, които повярваха, че красавицата Николета Лозанова ще се превърне в поредната умница ще останат разочаровани.

Защото тя ще играе студентка само в новия клип на поп фолк певеца Константин. Той е поканил хубавицата за ролята, а текста на песента е оставил за одобрение на нежната си половинка Надя. Прелестната съпруга на Коцето е била през цялото време на снимачната площадка и зорко е следяла за детайлите около снимките, без и за миг да се е притеснила от присъствието на НиЛо на небосклона.

Моделката пък побърза да предупреди студентките от ефира на ТВ7 и предаването си „Поверително от NL” да се пазят от женените мъже, които макар и омайници, не са добро решение за живота на бъдещите висшистки.