Какъв е мъжът ви според начина му на готвене - има такива характеристики, според които един мъж изразява и себе си, своя характер чрез начина, по който се държи в кухнята!

Според данните и в изданието "Актуално", учени са характеризирали десет типа мъже в кухнята - вегетарианец - мъжът, който много държи на здравословното хранене, изненадва често с кулинарния си вкус, но пък не прави компромис с качеството. Тези мъже са уверени, правят добро впечатление.

Модерен ентусиаст - този тип мъже много експериментират и обичат разнообразие в живота и в кухнята, типични представители са мъжете от зодия близнаци. Обичат както традиционните гозби, така и модерните изкушения.

[caption id="attachment_318890" align="alignright" width="260"]Мъжът според готвенето му Мъжът според неговото готвене[/caption]

Любител на микровълновата - тези мъже са веселяци и обичат компаниите на маса, но пък не желаят да прекарват много време в кухнята. Затова имат запази от полуготови храни и замразени продукти, за бързо приготвяне на нещо интересно.

Най-много, особено у нас, може би са мъжете, които се определят като любители на скарата. Те са сериозни, мъжествени, силни и готвенето им е интересно само що се отнася до приготвяне на месо на скарата.

Мъжът, който умее да бъде домакин,  е истински кулинар, готви вкусно, традиционно и обикновено калорично. Той си пази рецептите и обича да харчи пари за храна.

Има още типове мъже според готвенето. Такива, които обичат да правят опити с рецептите, нямат опит, но пък винаги си имат строги свои разбирания и не приемат много съвети. Много често мъжете се интересуват от готвене, но накрая има такава категория от тях, които винаги избират да поръчат нещо готово. Разбира се, ако са семейни, мъжете често предпочитат на тях да им се приготви нещо, но пък има и такива, които изцяло изземват функциите на жената в готвенето.