Ивана само не забрави за хората, които пострадаха в региона на Велико Търново

Ивана действа там, където политици не могат или не искат да помогнат.

Певицата тази година не хаби време и енергия в празнословия. Вместо само да прави песни и да обикаля по участия, Ивана се нагърби с още допълнително работа, за да изпълни и дългът си като гражданка.

От kliuki.bg я видяхме не само да се гласува на всяка цена, за да не се злоупотреби отново и купеният вот да натежи. Сега певицата има нова кауза, в която гори, за да помогне, колкото може повече.

Ивана помага на КилифаревоИвана помага на КилифаревоИвана помага на КилифаревоИвана помага на КилифаревоИвана помага на Килифарево

Ивана прие присърце ужаса, който преживяха хората след потопа. Вместо да се ограничи само с изпращане на електронно съобщение или да нареди снимка на страницата си във Фейсбук в знак на съпричастност, певицата се нагърби с акция, за да помогне на хората.

Ивана помага на КилифаревоИвана помага на КилифаревоИвана помага на КилифаревоИвана помага на КилифаревоИвана помага на КилифаревоИвана помага на Килифарево

Ивана преди дни заяви в ефир, че се е вбесила от безотговорността на държавните мъже. Прехвърляли си отговорността, а никой не предлагал реално решение на проблема. Затова се захванала с това, което й е по силите – вложила свои пари и започнала да звъни на приятели си бизнесмени.

Ивана помага на КилифаревоИвана помага на КилифаревоИвана помага на КилифаревоИвана помага на Килифарево

Ивана успя в рамките на няколко дена да събере 27 430 лв., които бяха преброени в „На кафе” в присъствието на нотариус. Певицата планира първо да ги предаде в помощ на големите областни градове, които пострадаха.

 Ивана предаде по 10 хиляди за пострадалите във Варна и отиде  в Килифарево. Лично се срещна с две от най-пострадалите семейства и им даде пари, за да си купят мебели и бяла техника.