Преслава е просто на седмото небе след своя годеж с Бирмата! Певицата никога досега не е била толкова щастлива!

Най-после любовта озари живота и на Преслава. За разлика от повечето си колежки, Преси години наред се луташе в мимолетни авантюри, които не й носеха нищо особено. От известно време обаче фолк дивата е лудо влюбена и тази любов достигна връхната си точка на рождения й ден. Тогава Бирмата й е предложил брак, поднасяйки й голям диамантен пръстен, пише "Слава", цитирана от ПИК.

"Такова преживяване е веднъж в живота. Наистина не мога да го опиша, защото сънищата не се описват. За мен това е сбъднат сън. Отдавна мислех по този въпрос, но нямах представа, че той го е измислил така. Много съм щастлива." - коментира Преслава минути след официалния си годеж.

[caption id="attachment_318942" align="alignright" width="300"]Преслава повече от щастлива след своя годеж Преслава повече от щастлива след своя годеж[/caption]

Преслава е влюбена в Жоро Бирмата изключително силно. Поне така твърдят нейни познати и приятелки, които са на мнение, че Преси досега никога не е изглеждала толкова пълна с живот.

"Петя (както е истинското й име) е жена, която винаги поставя принципите си на първо място. Мисля, че причината да навърши 30 години без брак е именно в това. Тя никога не би си позволила да се омъжи за човек, в когото не е влюбена." - разкрива пред Kliuki.bg една от старите приятелки на певицата.

Всъщност в думите й има доста истина, тъй като Преслава показва през всичките 10 години на сцената, че държи на своята самостоятелност. За разлика от Емилия, Мария и други нейни колежки, Преси не се залепи за някой мъж, който да бута кариерата й, а остана сама в битката с конкуренцията. Тази фолк дива е с много силен характер и може би това харесва в нея Бирмата.