Алисия направи нещо невероятно и наистина трогателно!

Алисия и Николета Лозанова винаги са били в устите на хората и медиите с постоянните си битки една срещу друга. Двете воюват от години - откакто Николета Лозанова се намърда в семейството на Алисия и отне бащата на детето й Валери Божинов. Днес обаче войната спечели Алисия - може не пред Вип персоните на столицата, но пред хиляди българи, което е далеч по-достойно за уважение.

Алисия доказа на всички какъв човек е, а Николета Лозанова просто онемя. Защото поне до момента, госпожа Божинова не е счела за необходимо да помисли за някой друг, освен за себе си. Алисия обаче го направи. Тя реши да помогне за спасяването на болно малко момиченце - малката Бети, която страда от левкемия, а гъба убиец буквално разяжда телцето й.

[caption id="attachment_318934" align="alignright" width="300"]Алисия Алисия страда от детската болка, защото е страхотен родител[/caption]

Съдбата на малката Бети разплака Алисия, която взе категоричното решение, че ще помогне с каквото може, за да отиде Бети в Америка и да се излекува от болестта, съобщи вестник "България днес".

Страшното заболяване на детенцето е констатирано в края на декември 2013та година, когато става ясно, че Бети има В-лимфобна левкемия. Впоследствие се появява и ужасяващата гъба убиец, която бавно, но сигурно разяжда тялото на детето. Лечението е скъпо, но и тукашните лекарства вредят много на бъбреците и черния й дроб.

[caption id="attachment_318935" align="aligncenter" width="300"]Малката Бети плени сърцето на Алисия Малката Бети плени сърцето на Алисия[/caption]

В Америка обаче са категорични, че могат да се преборят с гъбата и заболяването, но лечението е адски скъпо - между 500 хиляди и 1 милион долара. Затова родителите на Бети започват кампания за набиране на средства. Самата Алисия научила наскоро за страданията на детето и толкова се трогнала, че дарила солидна сума от собствената си сметка.

Това обаче не е всичко. Алисия ще пее благотворително в концерт, посветен на Бети, парите от който ще отидат по сметката за лечението й в САЩ. Освен Алисия, за Бети ще пеят Джина Стоева, Славена, Ивена, Ангел, Дебора и други. Музикалното събитие ще се състои в Дупница днес, а родителите на Бети са трогнати до сълзи.

"Алисия разплака семейството на Бети. Постъпката й е страшно човечна и благородна, а тя за пореден път доказа, че стои много по-високо от самовлюбените "звезди" като най-големият й враг Николета Лозанова. Браво на Алисия и дано има повече състрадателни българи като нея", коментират потребители в интернет форумите.