Красивата Бориса Тютюнджиева остави Андрей Арнаудов без думи!

От известно време насам Бориса Тютюнджиева и продуцентът Андрей Арнаудов се превърнаха в най-одумваната светска двойка. Двамата се гаджосаха още по време на формата "Къртицата", където Андрей точеше лиги по прекрасната моделка. Тя очевидно също не остана безразлична и ето, че двамата са заедно. Макар да продължават да пазят връзката си в тайна.

Това обаче няма да продължи още дълго, защото Бориса Тютюнджиева шокира Андрей с неочаквано от него разкритие, а именно, че е... бременна. Бориса разкрила истината на Андрей само ден, преди двамата да заминат на море в Лозенец. А опосумът останал със зинала от изненада уста. Това разкриха близки до Бориса Тютюнджиева дружки.

[caption id="attachment_318948" align="alignright" width="300"]Бориса Андрей останал без думи след новината от Бориса[/caption]

Новината, че Бориса Тютюнджиева чака дете от Андрей, би могла да се приеме сериозно като се има предвид тотално промененият външен вид на красавицата. На плажното парти в Лозенец, Бориса бе прикрила наедряло тяло с широка жълта туника, но всички наоколо я гледаха с изумление.

Под туниката личеше леко оформено коремче, което би се получило само при две положения - Бориса наистина да е бременна, или просто да се е отпуснала жестоко и да й се е отворил вълчи апетит.

Ако приемем, че Бориса е напълняла обаче, то няма как да обясним решението на Андрей двамата да прекарат целия юли в италианската провинция Катания.

"Андрей още не е съобщил нищо на хората около него, но е сигурно над 90 процента, че ще става татко. Единственият, който със сигурност знае истината, е Иван Христов, с когото са като братя. Иван обаче разбираемо няма да си отвори устата, преди да го е направил Андрей. Това, което знаем е, че Андрей е останал наистина шокиран от вестта на Бориса, защото винаги е казвал, че още не е готов да става родител", коментираха близки до Иван и Андрей служители от ТВ7.

Каквото и да става обаче, истината за бременността на Бориса Тютюнджиева няма да може да се скрие за дълго. И най-късно до месец-два щастливите бъдещи родители ще бъдат принудени да признаят, както връзката си, така и очакването на прекрасното събитие.