Бомба: Бориса шокира Андрей с неочаквано разкритие!

Бомба: Бориса шокира Андрей с неочаквано разкритие!
4.2 (84%) 5 votes

Красивата Бориса Тютюнджиева остави Андрей Арнаудов без думи!

От известно време насам Бориса Тютюнджиева и продуцентът Андрей Арнаудов се превърнаха в най-одумваната светска двойка. Двамата се гаджосаха още по време на формата „Къртицата“, където Андрей точеше лиги по прекрасната моделка. Тя очевидно също не остана безразлична и ето, че двамата са заедно. Макар да продължават да пазят връзката си в тайна.

Това обаче няма да продължи още дълго, защото Бориса Тютюнджиева шокира Андрей с неочаквано от него разкритие, а именно, че е… бременна. Бориса разкрила истината на Андрей само ден, преди двамата да заминат на море в Лозенец. А опосумът останал със зинала от изненада уста. Това разкриха близки до Бориса Тютюнджиева дружки.

Бориса

Андрей останал без думи след новината от Бориса

Новината, че Бориса Тютюнджиева чака дете от Андрей, би могла да се приеме сериозно като се има предвид тотално промененият външен вид на красавицата. На плажното парти в Лозенец, Бориса бе прикрила наедряло тяло с широка жълта туника, но всички наоколо я гледаха с изумление.

Под туниката личеше леко оформено коремче, което би се получило само при две положения – Бориса наистина да е бременна, или просто да се е отпуснала жестоко и да й се е отворил вълчи апетит.

Ако приемем, че Бориса е напълняла обаче, то няма как да обясним решението на Андрей двамата да прекарат целия юли в италианската провинция Катания.

„Андрей още не е съобщил нищо на хората около него, но е сигурно над 90 процента, че ще става татко. Единственият, който със сигурност знае истината, е Иван Христов, с когото са като братя. Иван обаче разбираемо няма да си отвори устата, преди да го е направил Андрей. Това, което знаем е, че Андрей е останал наистина шокиран от вестта на Бориса, защото винаги е казвал, че още не е готов да става родител“, коментираха близки до Иван и Андрей служители от ТВ7.

Каквото и да става обаче, истината за бременността на Бориса Тютюнджиева няма да може да се скрие за дълго. И най-късно до месец-два щастливите бъдещи родители ще бъдат принудени да признаят, както връзката си, така и очакването на прекрасното събитие.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар