Ники Кънчев е неузнаваем вече няколко седмици подред!

Какво се случва с Ники Кънчев?! Този въпрос си задават вече няколко седмици близките и колегите на водещия, категорични, че не могат да го познаят. Лицето на Стани богат и Биг Брадър се е променил до неузнаваемост и ходи като призрак по коридорите на Нова телевизия. Това разкриха служители в медията пред столичен вестник.

"Доста хора са притеснени за състоянието на Ники Кънчев, защото той не прилича на себе си. Страшно е отслабнал, лицето му е изпито, а под очите има огромни кръгове и торбички. Сам признава, че повече от 2 седмици не може да мигне и очевидно е така, иначе не би имал този болнав вид", коментират колеги на водещия.

[caption id="attachment_318952" align="alignright" width="300"]Ники Кънчев Ники Кънчев не прилича на себе си - отслабнал, сив, с торбички и сенки под очите[/caption]

Пред тях Ники Кънчев се шегувал, че по цели нощи гледа мачовете от световното по футбол и затова не си доспива, но малко са тези, които му вярват. Тъй като Ники Кънчев е журналист с дълъг стаж и опит, и не би си позволил да пренебрегне работните си задължения, защото не си е доспал заради някакви мачове.

Слуховете в телевизията носят, че състоянието на Ники Кънчев е такова, тъй като той е страшно притеснен от опасността да остане без работа от есента. Както вече се знае, мястото на Ники Кънчев в Биг Брадър е на път да му бъде отнето, а на негово място да се търси млад и свеж водещ. Особено след своенравното му поведение в последния сезон на Вип Брадър, където Ники Кънчев си позволяваше коментари и епитети към участниците, недопустими за никой водещ.

"Ники Кънчев обикаля като болен човек, или силно притеснен. Затова и всички са на мнение, че позициите му в Нова телевизия са окончателно разклатени и това го съсипва. И е напълно разбираемо, защото ако остане само с работата си в Дарик радио, на практика е обречен на просешка тояга. Стилът му на живот ще се срине до основи", споделят запознати със случая от Нова телевизия.

Близките на Ники Кънчев милеят за здравето му и непрекъснато го съветват да загърби тревогите си и да започне да се храни и спи нормално. В противен случай рискува да си навлече нещо много по-лошо от едното уволнение.