Валери Божинов изчерпа търпението си и се закани да пребие Благой Георгиев!

Спокойният наглед Валери Божинов изуми всички и дори близките си приятели с неочакваната си промяна. От благо и свястно момче, Валери Божинов е на път да се превърне в бияч - и да строши главата не на кой да е, а на колегата си Благой Георгиев. Сензационната новина обиколи светския елит на столицата и даде повод за всестранни слухове и клюки.

А истината е, че Валери Божинов наистина се е заканил здраво да опердаши Благой Георгиев, когато научил, че Благо Джизъса е имал наглостта да сваля собствената му съпруга Николета Лозанова. Нахалството и болният мозък на Благой Георгиев наистина отидоха твърде далеч. А за случката разкриха очевидци, присъствали в столична дискотека, където разгоненият Благой Георгиев налетял на Николета Лозанова.

[caption id="attachment_318956" align="alignright" width="300"]Валери Божинов Валери Божинов се закани да счупи главата на Благой Георгиев[/caption]

"Всички се опулиха. Това беше нечувано! Николета Лозанова седеше на едно от сепаретата с приятелки, когато Благой Георгиев я видя и буквално се залепи за нея. Започна да й се сваля брутално, да й хвърля салфетки и постоянно да я пипа и прегръща, когато тя ставаше да танцува. Този човек наистина е болен. В рамките на седмица да иска да оправи три жени, докато собствената му реве у дома", коментираха възмутени посетители в заведението.

Припомняме, че действително от миналата седмица досега Благой Георгиев "оправи" бившата на Христо Сираков - Биляна Евгениева, руската манекенка Оля Абрамович, а ето че сега точи лиги и по любимата на Валери Божинов - Николета Лозанова.

Услужливи познати моментално разказали всичко на Валери Божинов, който сигурно още тези дни ще поиска сметка от Благой Георгиев. На всички е ясна голямата любов на Валери Божинов към Николета, което обяснява и взривоопасния гняв, породил се у него.

"Благой да си бие камшика и да бяга, защото както е разярен, хване ли го Валери, лошо му се пише. После цял месец жена няма да погледне, такова меле му е обещал", обсъждат приятели на Валери Божинов.