Страхотия: Меле между Валери Божинов и Благой Георгиев!

Страхотия: Меле между Валери Божинов и Благой Георгиев!
4.6 (92%) 5 votes

Валери Божинов изчерпа търпението си и се закани да пребие Благой Георгиев!

Спокойният наглед Валери Божинов изуми всички и дори близките си приятели с неочакваната си промяна. От благо и свястно момче, Валери Божинов е на път да се превърне в бияч – и да строши главата не на кой да е, а на колегата си Благой Георгиев. Сензационната новина обиколи светския елит на столицата и даде повод за всестранни слухове и клюки.

А истината е, че Валери Божинов наистина се е заканил здраво да опердаши Благой Георгиев, когато научил, че Благо Джизъса е имал наглостта да сваля собствената му съпруга Николета Лозанова. Нахалството и болният мозък на Благой Георгиев наистина отидоха твърде далеч. А за случката разкриха очевидци, присъствали в столична дискотека, където разгоненият Благой Георгиев налетял на Николета Лозанова.

Валери Божинов

Валери Божинов се закани да счупи главата на Благой Георгиев

„Всички се опулиха. Това беше нечувано! Николета Лозанова седеше на едно от сепаретата с приятелки, когато Благой Георгиев я видя и буквално се залепи за нея. Започна да й се сваля брутално, да й хвърля салфетки и постоянно да я пипа и прегръща, когато тя ставаше да танцува. Този човек наистина е болен. В рамките на седмица да иска да оправи три жени, докато собствената му реве у дома“, коментираха възмутени посетители в заведението.

Припомняме, че действително от миналата седмица досега Благой Георгиев „оправи“ бившата на Христо Сираков – Биляна Евгениева, руската манекенка Оля Абрамович, а ето че сега точи лиги и по любимата на Валери Божинов – Николета Лозанова.

Услужливи познати моментално разказали всичко на Валери Божинов, който сигурно още тези дни ще поиска сметка от Благой Георгиев. На всички е ясна голямата любов на Валери Божинов към Николета, което обяснява и взривоопасния гняв, породил се у него.

„Благой да си бие камшика и да бяга, защото както е разярен, хване ли го Валери, лошо му се пише. После цял месец жена няма да погледне, такова меле му е обещал“, обсъждат приятели на Валери Божинов.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Страхотия: Меле между Валери Божинов и Благой Георгиев!”

  1. Tihomir Stefanov

    юни 30. 2014

    Offf aide ne se pali 4e nqma da ti stignat silite za vsi4ki deto 4.kat jena ti

  2. Tonino

    юли 01. 2014

    Едва ли, той май по скоро би я подарил хаха. Ама блажко каква мацка рускиня има, тази на Божинов може само праха да и диша.

Добавете коментар