Биляна Евгениева е на седмото небе от щастие

Танцьорката Биляна Евгениева е по-щастлива от всякога. 25-годишната палавница хич не се интересува, че по-скоро я приемат като „бърсалка” отколкото като нещо специално.

[caption id="attachment_318959" align="alignright" width="300"]Биляна Евгениева получи огромен букет от обожател Биляна Евгениева получи огромен букет от обожател[/caption]

Познатата най-вече като бивша годеница на плейбоя Христо Сираков, известен с прозвището си Ицо Стоте манекенка получила огромен букет цветя и побърза да се изфука в социалната мрежа, научи Kluki.bg.

На нея се виждат обаче само чифт стройни крака и един огромен букет от рози с неопределен цвят. Потребителите на нета обаче подозират, че това по-скоро колаж или взета назаем снимка от другаде. Под нея обаче Биляна Евгениева съобщава, че е много щастлива и не е забравена.

Любителите на сензации веднага заподозряха, че цветята са от шавливеца Благой Георгиев. По-скоро заради гузната си съвест, че за отрицателно време той успя да я замени с още куп красавици, .

Футболистът се запозна в манекенката в столичен бар, след което отпраши с нея на няколкодневна екскурзия в Гърция. Набожният полузащитник на руския тим Амкар Перм се кълнеше в обич и вярност на съпругата си Христина. Бившата гимнастичка му роди две деца и му прости безкрайните изневери. Преди да стане татко за втори път той имаше връзка с поп фолк певицата Лияна.

След като вкара в леглото и дългокраката бивша годеница на милионера Стоте манекенки, Благой Георгиев отпраши за Русия и там завърза поредната гореща връзка със знойна руска танцьорка Оля Абрамович. Според мълвата неверникът пръскал по 5 000 долара на ден, за да й угоди в глезотиите, изброяват постиженията на разгонения мъжкар потребителите на социалната мрежа.

Столични клюкари обаче разкриха, че Благой отново е в страната и обикаля заведенията и дискотеките, като сваля мадами наред. И хич не се сеща вече за бившата годеница на Ицо Стоте манекенки. Затова подозренията, че Биляна сама си е изпратила и снимала с букет се засилват.

Преди време близки до светските среди бяха наясно, че щом от глупост изпусна тлъстите банкови сметки милионера Христо Сираков, нищо добро не я очаква с неверника Благо Джисъза.