Поп фолк дивата Мария представи неподправени снимки от детството си

Феновете на Мария са в недоумение от разликата й от преди и сега. Певицата Мария е с уникална прилика с шестгодишната си дъщеричка. Малката сладурана Марая напомня изумително на майка си. Обикновено дъщерите повече приличат на бащите си, но тук приликата е уникална.

[caption id="attachment_318965" align="alignright" width="300"]Открийте разликите между Мария и дъщеря й Открийте разликите между Мария и дъщеря й[/caption]

Брадичка, вежди, овал на лицето, чипото носле и дори пухкавите бузки са се копирали невероятно идентично върху личицето на дъщеричката на изпълнителката от Стара Загора. Само по косата, която при Марая е права, а на майка й е била къдрава можеш да различиш двете една от друга, видя HotArena.net .

Днес обаче фолк фурията Мария изобщо не прилича на това, което е била в миналото, коментира потребител на Интернет пространството. Да, защото чернокосото миньонче, което днес е блонди няма и помен от снимката си от миналото. Половинката на милионера Християн Гущеров се слави, ако не с хитове, то поне с пластични корекции. Мария има интервенции по цялото си лице и държи първенство по това в гилдията, научи Kluiki.bg.

Изцяло й са подменени скулите, брадичката, дори нослето, което няма онова сладко чипо изражение. Да не говорим за устните й, които станаха повод за безспирни подигравки. Джуките на Мара Отварачката са направо ужасяващи.

По тях може да се открият огромни грамуди и празнини, които нито хиалуроновата киселина, нито огромното количество силикон успяха да изтрият некадърността на пластичния хирург, който я превърна в страшилище.

Дано малката Марая не повтори грешките на родителката си. Защото Мария се гордее със сладкото изражение на малкото си съкровище. Както и с първата й диплома по английски език, която детето получи от частната детска градина.

Малката Марая е все още недокосната от хирургическия скалпел и е е едно наистина чаровно малко създание, заразяващо с усмивки и позитивно излъчване. Къде в годините и кой успя да премахне това изражение от лицето на майка й, Мара Отварачката, недоумяват феновете й.