Диляна Попова не смята, че е направило нещо грешно, а определя цялата история с Асен Блатечки просто като едно залитане в грешната посока!

Диляна Попова действително не домонстрира никак висок морал през последните месеци и това се вижда откакто любовната й афера с Асен Блатечки излезе наяве. Оказва се, че хубавицата няма нито едно угризение, че направо стъжни живота на актьора и на практика го съсипа.

Хубавицата лъсна по бременно коремче в списание  EVA, където разкри как се чувства по време на бременността и изобщо своите възгледи за живота. Диляна Попова смята, че всеки човек може да залитне в даден момент и след това да има наранени, както пише и ПИК. Веднага зад тези думи се разбра, че стои именно историята между нея и Асен Блатечки, който действително залитна по Диляна и разби 15-годишното си семейство.

[caption id="attachment_318970" align="alignright" width="300"]Диляна Попова не испитва и грам угризение от всичко случило се с Асен Блатечки Диляна Попова не испитва и грам угризение от всичко случило се с Асен Блатечки[/caption]

Kliuki.bg напомня на своите читатели, че Асен Блатечки се увлече по Диляна Попова по време на разгорещените сцени с нея в сериала "Стъклен дом" преди 3 години. Тогава между двамата пламна страхотна любовна искра, довела до измяна на актьора, който напусна жена си Катерина.

Асен и Диляна изглеждаха невероятно щастливи до момента, в който се разбра за бременността на красивата манекенка. Тогава започнаха и проблемите от битов характер, които се оказаха със съществено значение. От известно време все по-усилено се говори, че Блатечки се е върнал при съпругата си, а Попова ще роди сама, изоставена от своя любим. Актрисата се опита да обърне нещата с изявления, че Асен не бил за нея, но всъщност болката й е доста голяма, защото няма жена, която иска да роди без мъж до себе си.

Каквото сам си причиниш обаче, друг няма как да ти го причини. Диляна Попова съгреши с обвързан мъж и сега си пати жестоко. Интересното обаче е, че не се чувства виновната в цялата ситуация, макар фактите да говорят друго.